prosim o rady co robit..stracam rozum,som rozvedena treti rok,s exmanzelom som zila zle laska mi roky chybala a teraz sa objavil v mojom zivote clovek-muz..s velkym srdcom,pomaha mi doma davat doporiadku pokazene veci,pride na kavu posediet,porozpravat,iskri to medzi nami riadne,bojim sa lasky,ppotrebujem lasku a cakam stale viac a viac..piseme si na nete obcas,sms skoro kazdy den,lenze on je v podctate zadany ma priatelku ale nezije s nou ruzovo,citim ze patrime k sebe,no mam strach zo vsetkeho a nedokazem na nic ine mysliet lne na neho.co mam robit?ako si odputat mysel od tohto muza?dajde mi nejaky typ rosimmmmmm.
Mam 37 a som zamilovana?
sken.....vztah so mnou rozvija,tak nevedomky a za 3tyzdne co sa pozname medzi nami k nicomu nedoslo/co je v dnesnej dobe rarita/.A co sa tyka jeho priatelky zacalo im to neklapat uz daleko skor ako mna spoznal a praveze sa snazi zo vsetkych sil to urovnat,ale cit ze jeho priatelk auz davno rezignovala.
Nezda sa mi, ze je to nejaky charakter, kedze popri svojej aktualne priatelke rozvija vztah aj s tebou. Este ti to sam navrhol. Chudiatko jeho priatelka, aby to raz neurobil aj tebe, ked najde dalsiu "spriaznenu" dusu...
MATE PRAVDU SVATU TREBA ROZMYSLAT TAK ZE CO BUDE AJ O 3MESIACE..PRETO SA TO SNAZIM BRAT AJ S ROZUMOM,NO CITIM ZE TENTO CLOVEK PATRI KU MNE..CELY ZIVOT SME SA OBCHADZALI ,POTREBOVALI SME SI ODTRPIET KADECO A NAKONIEC SME SA STRETLI A VPADOL MI DO ZIVOTA MYSLIM ZE V PRAVY CAS.NESKORSIA DRUHA VAZNA LASKA BY UZ MALA BYT MYSLIM OPATOVANA,PRETOZE TA PRVA NEBOLA A PRINIESLA MI LEN SKLAMANIE A TRAPENIE,KTORE MI PODLOMILO AJ ZDRAVIE A JEMU SA STALO NIECO PODOBNE.
Mnohé druhé vzťahy vydržia aj do staroby. Treba porozmýšľať čo bude o 3 mesiace a potom keď príde všedný život ? Porozmýšľajte kde sa stala chyba v predchádzajúcom manželstve.Nový partner má svoje iné neduhy ktoré mu budete musieť tolerovať a nemusia Vám byť vôbec príjemné.Zamilovať sa je jedná vec, druhá vec myslieť to na dlhšie alebo na furt.Na neskoršiu a druhu vážnu lásku treba dvoch a chladnú anglickú hlavu.Pamätajte na príslovia na niektoré morálne zákony prípadne aj cirkevné. Vždy majú pravdu ! V našom pozemskom svete mnohokrát riešime veci a problémy \" Vlk sýty aj baran celý. \" Je to ťažké.
URCITE SA NAVZDAM A BUDEM BOJOVAT O TAKEHO CHLAPA SA OPLATI!
zamilovana, darmo budes citat rady na fore, srdcu neprikazes.... Preto ho pocuvaj, co ti nasepkava a nechaj sa nim viest...
Vzdy sa oplati zniest riziko a bojovat, nez sa vzdat a potom to roky lutovat....
Sama sebe si povedz, co chces.
1. Chces ho prebrat jeho frajerke.
2. Chces ho nechat jeho frajerke a vytriezviet z naklonnosti (?lasky) k nemu.
Myslim, ze chces to prve. Tak sa drz. A nech chlap, ktoreho ziskas, za to stoji.
A potom vedz, ze je prebratelny (opravuj znamym pokazene veci ty ... :-) )
a ty sa bojis ze ten vztah stroskota hej? no ale uvedom si ze cas plynie, nemas na co cakat, klin sa klinom vyraza. len bud opatrna
TU VOBEC NEJDE O SEX PRAVEZE,MNE ZACAL BYT DOTYCNY SRIAZNENOU DUSOU /co sa v dnesnej dobe len tak nenajde/A VELMI BY SOM SI ZELALA ABY TOTO PRERASTLO V LASKU.ON MI AJ NA ZACIATKU NAPISAL ZE KED MU DOVOLIM A BUDEM CHCIET BUDE TO DALEJ ROZVIJAT.
TU VOBEC NEJDE O SEX PRAVEZE,MNE ZACAL BYT DOTYCNY SRIAZNENOU DUSOU /co sa v dnesnej dobe len tak nenajde/A VELMI BY SOM SI ZELALA ABY TOTO PRERASTLO V LASKU.ON MI AJ NA ZACIATKU NAPISAL ZE KED MU DOVOLIM A BUDEM CHCIET BUDE TO DALEJ ROZVIJAT.