prosim o rady co robit..stracam rozum,som rozvedena treti rok,s exmanzelom som zila zle laska mi roky chybala a teraz sa objavil v mojom zivote clovek-muz..s velkym srdcom,pomaha mi doma davat doporiadku pokazene veci,pride na kavu posediet,porozpravat,iskri to medzi nami riadne,bojim sa lasky,ppotrebujem lasku a cakam stale viac a viac..piseme si na nete obcas,sms skoro kazdy den,lenze on je v podctate zadany ma priatelku ale nezije s nou ruzovo,citim ze patrime k sebe,no mam strach zo vsetkeho a nedokazem na nic ine mysliet lne na neho.co mam robit?ako si odputat mysel od tohto muza?dajde mi nejaky typ rosimmmmmm.
Mam 37 a som zamilovana?
tak na prvom rande :)) ono je to dost komplikovane, tie signaly spravne precitat, ze?
nj len vies mna sa vzdy dotknu taketo reci od niektorych slecien lebo to tak fakt nieje :-P kolkokrat som si vysiel z holkou von a proste ma nejako nechytila tak som sa na to vykaslal :)
to potom vyzera ze chlap sa cpe tam kde sa mu zadari...
keby nemal zaujem tak by nepomahal atd. ved pise ze to tam iskrí atd takze...no mozno bude len sex, a co ved aj to moze byt ne? :)
2 jajka001 to je trosku silne tvrdenie ... to ze chlap prejavi zaujem este neznamena ze ak zena bude xciet tak z toho nieco bude :)
DAKUJEM PEKNE.
Tak drzim palce:)
si zena, takze ak budes chciet, tak ho zbalis hned. on zaujem prejavil.
mozno neposobim prejavom na 37,ale to je nepodctatne,neda sa slovami vyjadrit co clovek citi a myslela som ze nazori ludi mi tu nejak pomozu,som typ zeny ze sa bojim davat najavo ze mam zaujem o muza cakam a nechavam sa dobijat,no niekedy by som uz najradsej bola keby sme boli spolu ako par a nemam trpezlivost cakat na neho asi celkom neviem co chcem a mam zmiesane pocity a potrebujem to niekde vyjadrit,takze tak.
nepôsobíš na 37 tým prejavom
a ak neklameš - čo je na tom že si zamilovaná ? ste obaja slobodní, môžete robiť čo uznáte za vhodné. ak ti pomáha a neklape mu to s frajerkou asi má o teba záujem nie?
praveze sa da zamilovat v kazdom veku,len take otazky na 37 rocnu su zvlastne.