co by ste robili vy?

Príspevok v téme: co by ste robili vy?
zvedavaaa

Mlada zena, ktora je chora a musi uzivat silne lieky zostane tehotna.Teraz sa musi rozhodnut-podstupit interupciu alebo nie?
Kedze lieky berie dlhsi cas je tu vysoke riziko, ze dieta bude postihnute.Ak aj lieky vysadi, ohrozi svoj zivot.Navyse uz ma male dieta o ktore sa treba starat.
Co by ste robili vy?

zuzic

zvedava ja si myslim ze sa to takto neda povedat..ked aj niekto hovori ze by urcite nesiel na potrat ked neni v tej situaci hovori sa lahko...no keby som bola v tej situaci vybrat ci moj zivot alebo jeho...to sa neda takto jednoznacne..ale urcite by som sa aj poradila a dlho rozmyslala...ale asi by som si to dieta nechala..no neviem neda sa to takto povedat

Denzl

zdenulka- ak by vybuchla atomova elektraren......
Tiez by si to zena mala nechat???
Je to uhol pohladu,ze kde sa zacina zivot......ci po par dnoch oplodnenia alebo po par tyzdnoch.
Ale nikomu neberiem jeho vlastne rozhodnutie.
To je len moj nazor.

dfhbrt

kleopatra tvoj prisvevok mi vyznieva sposobom ze ty si sa narodila zdrava tak sa narodi aj dieta zvedavej, podla mna ked je relativne velka sanca ze sa narodi postihnute, asi by som volil potrat... trapilo by sa cely zivot a ty zvedava urcite tiez

zvedavaaa

kleopatra
prosim ta a ake lieky brala tvoja maminka?a proti comu?
v tomto pripade sa jedna o cytostatika a imunosupresiva.

kleopatra258

Nechod na potrat. Aj moja mamka mala ist... tiez brala velmi silne tabletky a vraveli jej ze bude mat postihnute dieta...a ja som zdrava

A-Z

Poradila by som sa s lekármi, svojim, ktorý pozná moju diagnózu a s gynekológom, ako veľké sú riziká narodenia postihnutého bábätka, a ohrozenie môjho života.
Vzhľadom na to, že už má jedno dieťatko, ktoré potrebuje svoju mamičku, neriskovala by som príliš a volila prvú možnosť...