dobry den, prosim pomôžte mi. Asi pre 4 tyzdnami som spozorovala flaky na tele. som dost hneda a mám vela malých bielych flakov ktoré sa nechcu opalit. skusala som aj solarko este je to vyraznejsie mám ich coraz viac. bola som aj u koznej ona mi povedala ze je to alergia ale ze naco to mi nepovedala vôbec. velmi ma to trapi bo tu mám po celom tele okrem tvare. velmi mi to vadi hambim sa nosit kratky rukav . prosím o radu kto uz mal taketo ochorenie co to moze byt a ci to preslo potom
Biele flaky na opalenej pokoze
moj kamos to mal tiez...je to plesen....on si postihnute miesta nasrieka sprejom candibene...a ked to zaschne pretrie canesten mastickou a vzdy to zmizne....a teraba brat betakaroten
caute ..ja to mam tiez .... bola som stym u koznej a ta povedalaze to mam z toho ze mam citlivu a suchu pokozku. mam sa zevraj natierat excipialom. plesen to nieje povedala .. samozrejme nemam ist na slnko ... najhorsie je , ze ja slnko milujem. a natieram sa kazducky den cely zivot .... tieto flaky sa mi objavia po opalovani . tak cca 2 dni. objavilo sa to min. rok ked som prisla domov zo solaria. potom som uz do solaria pre istotu nesla s nadejou ze cez leto na normalnom slnku sa to neurobi. bohuzial za min leto som bola asi 5 krat opalena a vzdy sa to po tzch 2 az 3 dnoch objavilo. aj z dovolenky v tunisku som prisla totalne flakata. kupila som si aj kremy od nivea s bronzerom .obsahuju aj uv filstre, su zlozene cisto na prirodnej baze a maju podporovat tvorbu melaninu v kozi tak neviem ci to pomoze ....... inak sa stale natieram.. mam pocit ze sa o chvilu uz rozpadnem.....
cavo mna tiez trapia biele skvrnky po tele dokonca uz viac ako 3 roky no asi tak pred rokom sa mi podarilo najst riesenie mojho problemu preto ti chcem poradit ,..... vies vsetko sa sa ti objaviii na kozi je zvnutra cize tvoj organizmus musi byt zaneseny plesnami .... poradim ti skus detoxykacnu kuru vycisti si telo a uvidis ze to pomoze ... ide o produkty www.joalis.sk
jedna kura stoji tak do 60 eur su to tablety cisto na prorodnej baze
no mne to v priebehu 2 mesiacov pomohlo natolko ze flaky mi zmyzli .... lenze som to trochu podcenila .. pretoze treba zobrat minimalne dve kury a flaky sa mi zas objavili ... takze nabieham na detoxikaciu znova ....
najlepsie by bolo keby si sa obratila na cloveka co s tym pracuje ... urobi ti vysetrenie do akej meri ma szaneseny orbanizmus a poradi ti . drzim palce pa
Este jedna otazka ta sa ta plesen vyliecit alebo je to dozivotné , myslím že už navždy budem mat biele flaky? viete mi odporucit nejaku liecbu ?
JUJ PISETE TU ROZNE VECI BERIEM TEN NIZORAL KUPEM SA V NEJAKOM SPECIáLNOM OLEJI A NATIERAM SA NEJAKYM KREMOM EXCIPIAL ALE MI MOC NEPOMAHA. O NIECO JE TO LEPSIE ALE STALE SU TAM TIE BIELE FLAKY. DOKONCA DNES KED SOM VYSLA NA SLNKO LEN SOM PREBEHLA DO OBCHODU MI VYSLI NA DEKOLTE CERVENE FLAKY AKO ALERGIA. SOM UPLNE ZUFALA. MáM NAOZAJ IST K INEJ KOZNEJ? NA TUTO SOM CAKALA 3 TYZDNE KýM SOM SA DOSTALA NA RAD. ESTE JEDNA VEC Má NIEKTO SKUSENOST SO SOLFATANOM ? DNES MI TO NIEKTO PORADIL VRAJ TO POMáHA.
denzl, teraz už nemudruj :)
Pityriasis versicolor
presne plesen, nevedela som si spomenut ako sa tá plesen volá :)