Ahojte baby, chcem sa Vás spýtať, keď ste ešte nesexovali, ale Vás iba priateľ robkal, tak či ste tiež boli tak vzrušené a vzdychali ste pri tom, napr. aj po prvý krát, aké to bolo pri robkaní. Ide mi vlastne o to, že mám babu, zatial si to robkáme iba rukou a ona je pri tom uplne tisko, nevida ani hlasok, mozno trosku rychlejsie dycha a ked ju spravim,tak trosku citim, ako sa akoby mikne.Aj som jej vravel, ze by sa mi to pacilo, keby aspoň trošku vzdycha pri tom, takto ani poriadne neviem, kedy sa spraví... Bude to aj pri sexe takto, že vobec nebude vzdychat, ci to tazko povedať?Ďakujem.
otázka na vzdychajúce baby :-)
hobitko-to zavisi od povahy a temeramentu.niekdo je ticho , niekdo hlasnejsi...ak je aj v beznom zovote rezervovana, tak sama od seba nebude hlucna:-)ale nie je vylucene ze casom sa to nezmeni.:-)ak si jej povedal o svojej tuzbe a stale nic, tak mozno nevie najst odvahu.alebo jej to je neprirodzene.nechala by som to tak, nech je to tak ako ma byt..
podla mna to pri sexe bude uplne ine. u nas to bolo obdobne:)) neboj
teda ludia, nie zeby som bola drobec oneskorena... ale hobitko, ak sa sem este dostanes, vedz, ze podobny problem je niekedy aj s chalanmi... napriklad ten moj tiez ani neda vediet, ci este vobec zije.a pokial nechce tvoja priatelka, aby ju niekto zacul, nech ta skusi skrabat po chrbte, tym sa da tiez celkom pekne ukazat, v com mas pokracovat a v com nie... ja to praktikujem na priatelovi, ked ma niekoho doma, a celkom pekne sa na to chlapec uci... :o)
nooo to bude tym ze aj ked ste sami tak ma pocit ze niekto nahodou pride a zacuje ju,,,pravdepodobne nebude uplne uvolnena,,,ale to setko pride casom,,,a myslim ze pri sexe asi nebudete unej doma aj s rodicmi thakze sa urcite uvolni a budu aj vzdychy
No niektoré baby nevzdychaju pocituju to a maju to velmi rady ale nevzdychaju maju to v sebe.Alebo sa moze ece trosku hambit.ze ci nieste spolu dost dlho alebo tak
ale ja nie som netrpezlivý, ja som len chcel vedieť názory iných...
anjel... ale postaviť sa vie, čoby nie, s tým problém neni
ale raz-dvakrat byt sami, je velmi malo.. preco nezmenite prostredie?