otázka na vzdychajúce baby :-)

Príspevok v téme: otázka na vzdychajúce baby :-)
Hobitko

Ahojte baby, chcem sa Vás spýtať, keď ste ešte nesexovali, ale Vás iba priateľ robkal, tak či ste tiež boli tak vzrušené a vzdychali ste pri tom, napr. aj po prvý krát, aké to bolo pri robkaní. Ide mi vlastne o to, že mám babu, zatial si to robkáme iba rukou a ona je pri tom uplne tisko, nevida ani hlasok, mozno trosku rychlejsie dycha a ked ju spravim,tak trosku citim, ako sa akoby mikne.Aj som jej vravel, ze by sa mi to pacilo, keby aspoň trošku vzdycha pri tom, takto ani poriadne neviem, kedy sa spraví... Bude to aj pri sexe takto, že vobec nebude vzdychat, ci to tazko povedať?Ďakujem.

Hobitko

no može byť, že má trošku strach, možno sa hambí,ale vie, že sex nepríde, bo možu prísť hocikedy rodičia... ale v niečom máte pravdu, keď sme sami, väčšinou to nerobíme vôbec, lebo vtedy má asi strach, že by došlo aj k sexu

slusny_muz

Hobitko, mozno je to tym stresom, a tym, ze nieje uvolnena, mozno sa hanbi za to.
Ale na druhej strane su aj zeny, ktore prezivaju orgazmus ticho, mozno maju len zrychleny dych ale ziadne velke vzdychy (vlastna skusenost).

tinusska

tak to, ze si nevsimnes, ze si ju spravil, ze normalne... aj mne sa to uz zoparkrat stalo.. ani neviem preco... s tym uvolnenim, ja sa nedokazem uvolnit pri 69. keby sa dalo, robte to vtedy, ked ste naozaj sami a nikto vas nemoze vyrusit. alebo to robte menej casto, aby ten organizmus bol "nazhaveny"

wewinka

Ahoj hobitko, zrejme to bude tym, ze nie je az tak uvolnena alebo sa boji, ze bude nasledovat sex. ja osobne pri vsetkom velmi nahlas vzdycham, ba niekedy az kricim, a ked sa potom uvedomim, tak mi niekedy az do smiechu ... :)

Hobitko

tinusska a myslíš si, že može byť aj tak, že sa poriadne nikdy neuvolní?to je asi blbosť, však?a môže byť, že by som ju spravil a ani si to nevšimnem?

Hobitko

ahoj tinusska, robievame to rukou presne 2 mesiace, a chodíme spolu už 10 mesiacov, sex sme ešte nemali... je pravda, že väčšinou to robíme u nej v byte, a doma sú vždy rodičia, nie sme zamknutý a hocikto može kedykoľvek prísť, ale robili sme to aj sami, a všetko bolo také isté... ale nieže by mi to vadilo, ale páčilo by sa mi to viac s tými vzdychmi a bol by som aj viac vzrušený

tinusska

nebude to iba uvolnenostou? alebo ak to robievate kratko rukou, moze mat este nejake zabrany, ale ono to casom pride samo

:-))

ja sa vacsinou odviazem uplne az pri sexe - a k tomu patria vzdychy. ale nie ze by ti boli nejake brutalne vykriky alebo nieco podobne. ale myslim ze je to uplne individualne...