24 ročný vekový rozdiel...

Príspevok v téme: 24 ročný vekový rozdiel...
Katarinna

No takze zacnem tym, ze mam 21 rokov a som naozaj zalubena do muza, ktory je odo mna o 24 rokov starsi. Mala som uz niekolko vztahov s chalanmi s rovnakym vekom ako ja ale vzdy na mna posobili nevychovane a hlupo a velmi mi vadila ich nezodpovednost... Teraz mi nechyba nic a citim sa stastna so starsim muzom, hoci okolie na to nereaguje prave najlepsie...Naozaj je to take priserne ten vekovy rozdiel?

ivana45

Katarinna,
ja chapem, ze ti imponuje zrely muz. Poskytuje partnerske a materialne zazemie, ake ti rovesnik asi neposkytne.
Viem si predstavit, ze sa prisposobis aj pripadnej prilisnej usadnutosti, mozno stareckej mrzutosti a podobne.
Ale co nechapem: preco ON ma tak neprimeranu partnerku? Kladla by som si otazky: Nezvladne primeranu babu ? Preco ? Co z toho asi vyplynie ?

kim__

Ahojte.. Ja mám 16 a priatel 33, sme spolu uz rok a pol, velmi sa lubime, ale rodicia o tom nevedia.. Neviem ako to bude dalej, ale velmi sa bojím, že ho stratím:(

jajka001_

su starí ľudia, ktorí vyzerajú oveľa lepšie ako mladšie ročníky, majú aj viac energie, aj viac vedomostí a znalostí - je to individuálne

Dilaila

asi to nieje pre kazdeho, mat o 20-24 rokov starsieho partnera, to mi je jasne. Ale preco sa vsetci ohanate len tou optikou: potom bude stary, zosuvereny dedko, nebude moct chodit, bude sedivy, plesaty...Vsetci raz zostarneme a umrieme. Ak sa do niekoho zalubite, vek ci vyzor nehra rolu, ak je to skutocna laska. Ved neeXistuje ziadny patent..nikto nema zaruku, ze zostane s partnerom do smrti, ak su rovnako stari. Ak to ostatnym vadi, nemusia to komentovat, nech sa stara kazdy radsej sam o seba.

mimimimi101

ahoj ... podla mna ten vekovy rozdiel nie je problem, ak ho skutocne milujes ... mozno to je tazke, ale okolie si nevsimaj a sustred sa na seba a na priatela :) vela stastia :)

jajka001_

lásku si treba užiť...tipujem že vám to dlho nevydrží, ale ako skusenost do života ti to môže dať dosť. kým nie je ženatý :)ved ked ta omrzí, rozídeš sa s ním. čo bude o pat, desať rokov, by som teraz neriešila