No takze zacnem tym, ze mam 21 rokov a som naozaj zalubena do muza, ktory je odo mna o 24 rokov starsi. Mala som uz niekolko vztahov s chalanmi s rovnakym vekom ako ja ale vzdy na mna posobili nevychovane a hlupo a velmi mi vadila ich nezodpovednost... Teraz mi nechyba nic a citim sa stastna so starsim muzom, hoci okolie na to nereaguje prave najlepsie...Naozaj je to take priserne ten vekovy rozdiel?
24 ročný vekový rozdiel...
Pred rokmi som mala vztah,ci skor milenca o 20 rokov starsieho,vyborne som si s nim rozumela,obdivovala ho,no skusila som si ho predstavit o 10-20 rokov,ked ja budem este mlada,plna energie a on stary muz,no nic moc....po rokoch som sa s nim stretla,ja mlada,plna energie a on stary,zial naozaj stary muz so zosuverenou kozou,pribraty a bey energie,len oci maly ten isty radostny pohlad,ked sme boli spolu,jednym dychom rozpraval o svojej zene,malemu dietatku a zvadzani ma,vtedy som stratila poslednu iluziu o vecnych zvadzacoch ovela mladsich zien,bolo to smutne a zaroven nechutne...uprimne som sa tesila z mojeho mladeho manzela s ktorym mozem sportovat,tancovat,vsetko co len chceme...
o 24rokov?
Problem nieje v tebe. To je normalne.
Problem ma on. A to poriadny. (ak nieje extremne bohaty a tebe ide o to, potom by to bolo ok)
To, ze s tebou vobec zacal chodit nieje v poriadku. Mal sa zachovat dospelo (co zjavne neurobil) a stihnut sa z takeho vztahu.
Prepac. Odpovede byvaju casto jednoduche, len ludia casto radsej hladaju tie zlozite...
Ja mám manžela o 4 roky staršieho a myslím si, že je to akurát. Mám už 46 rokov a keď si mám predstaviť, že by moj manžel mal teraz 70,/inak moj otec má 71/
no neviem?????
Každý, kto má šťastie raz zostarne, ale ja si myslím, že by partneri mali starnúť spolu, potom majú aj približné záujmy aj problémy.
Teraz ten rozdiel tak necítiš, ale ako
to budeš vidieť, keď budeš mať tak 35
a on pomaly "dochodca"???
Poznám manželov,kde je 18 rokov rozdiel,
ona je po 50-tke, dobre vyzerajúca a on prihrbený dedko.
Moj muz je odomna starsi o 23 rokov. Sme spolu 7 rokov, z toho 5 rokov zosobaseni. Ma to vyhody, aj nevyhody.. Ja som si nikdy nevedela predstavit zivot s mladsim muzom. Jednoducho ma pritahuju zrelejsi a skusenejsi..Co si mysli okolie, ma vobec nezaujima. Jedine, coho sa bojim, ze pravdepodobne zomrie skor ako ja.
Hmm ja mam sice len 19 ale chodila som s o devat rokov starsim chalanom . Zo zaciatku to bolo fajn ,a le potom to uz tak neklapalo lebo on uz bol usadeny clovek ktory zacal uvazovat o rodine detoch , a ja som este ani len netusila co dalej so zivotom ... Chcem mat rodinu , deti ale este urcite nie teraz .Chcem si uzivat mladost. A tak sme sa rozisli . Bola som presvedcena ze je konec sveta ze laska uz nikdy nebude... Dnes nechapem preco som to vnimala az tak tragicky akoby bol jediny na tejto planete. Dnes som slobodna, snazim sa ucit samostatnosti , a vidim veci uz trocha inak ... Akoby s inym rozumom :) V mojom okoli je kopa chalanov starsich o 3-4 roky. Myslim ze toto je pre mna akurat . Mne bolo vela uz aj tych 9 r som zistila..:) Aj ked on si po rozchode so mnou nasiel dalsiu dokonca o pol roka mladsiu 19tku ! :D On bude mat 27 a viem ze teraz je to spravne ako to je . Velky vekovy rozdiel je o nicom , zistis casom .... A o 24 ani nehovorim ! teraz si zrejme ocarena , pobluznena ake je to uzasneee a ocarujuce ale myslim ze casom na to prides aj ty sama ze to nie je ono .. Mne to tiez pripada ako dcera a otec. A to nehovorim co bude o par rok , ked tvoj partner uz pomaly bude tahat do dochodcovskeho veku a ty budes v najkrajsich rokoch .Mozno si myslis ze som moc mudra, nevidim do toho , ale s takymto vztahom by som ani ja rozhodne nesuhlasila...Na svete je kopa inych . A mladsich .
Pamätaj, že každý si bude myslieť, že ide otec s dcérou. A keď sa vám narodí malé, tak že ide mamička s malým a dedko...
ahoj, myslim, ze Ty si pisala aj temu - Strach o kamaratku, kde pises, ze to nie Ty, ale Tvoja dobra kamaratka sa zalubila do sefa myslim, vsak? tak kto, Ty alebo ona?? :) IP adresa je uplne rovnaka :)) akurat ze tam si bola Majqa a tu si Katarina.. www.zdravie.sk
Vsak za to si sa hanbit nemusela. Tu je uplna anonymita.
No a teraz k veci. Mam kamaratku (skutocne a nie som to ja :)), ktora ma 28 a on ma 49... nie je to sice rozdiel, ako pises, ale oni su v pohode spolu uz asi 4 roky. On je stary mladenec a ona bezdetna rozvedena. A funguje im to. Myslim si, ze pokial by ste si rozumeli, na vek sa nepozera.. I ked predstav si to o par rokov, ty budes mat napr. 35 a on 59, teda skoro 60?? to uz bude citelny rozdiel.. takze je na Tebe, ako sa k tomu postavis. Niekomu vekovy rozdiel neprekaza a su vo vztahu spokojni. Ale poznam pani, ktora ma 45 a manzel 49 a hoci ziju celkom navonok spokojne manzelstvo, ona dost nadava, ze uz by si takeho "starsieho" nebrala a teraz brani aj jej 20r dcere, aby si nasla "prinajhorsom" rovesnika :)) Takze sto ludi, sto chuti. Niekedy sa da lepsie porozpravat so starsimi, skusenymi, ako s rovesnikom, ktory neriesi nic ine, ako kedy sa zhulit a pod. Ale najdes aj spriaznenu dusu v mladsom veku. Je to diskutabilne a hlavne na Tebe :)
Este ma napadlo, jedna znama 25r holka tiez zije dokonca az s 55rocnym vdovcom, ale je s nim len 3 roky a z toho 2roky chodi popri nom s 30roc.chalanmi..
Mna napr. tiez okolo tej 20tky pritahovali starsi, tak nad 30r., mam strasne vela kamaratov v takom veku a fakt sa s nimi velmi dobre porozpravam. Priatela mam o 4roky starsieho iba, ale tak mi to vyhovuje a do zivota by som asi ineho nechcela. A taki ti "lisiaci" nad 40r - tiez pozorujem ich zvyseny zaujem :-D Ale musis sama vediet, ci je v tom nieco viac, je fakt rozumny a pod, ako si vtedy pisala, alebo mu ide len o to "pomachrit" pred znamymi, aku ma mladu kočku (aj takych poznam bohuzial). Pevne dufam, ze Tvoj pripad to nie je a zelam Ti uprimne (bez ohladu na podrypavacky uvod mojho prispevku), aby si nasla pravu lasku a ak sa citis teraz prijemne, tak to neries, co si mysli okolie. Je to len Tvoj zivot. A situacia sa vyvinie postupne sama, netlac na pilu. pa