Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Solárium, potrebujem rady

Príspevok v téme: Solárium, potrebujem rady
tinušikk

Zdravim
Mam zopar otázok na solarko. ešte som v nom nebola, tak preto sa chcem opytať nejake veci. Napr. ked pridem do solarka poviem tej pani čo tam robi že chcem ist na 10minut, tak ona mi to zapne či tam bude až dovtedy kym si tam nelahnem a potom to zas pride vypnuť? alebo tiež mam sa opalovať v plavkach alebo naha?? hm...?? poradte prosim

Sasena124

Ahojte baby chcem sa spýtať, chodím do solárka a spálila som sa, momentálne sa šúpem. Myslíte že môžem ísť do solárka neuškodí mi to ešte viac?

Lucia Mesárošová

Dobrý deň , akú kozmetiku doporučujeta na opaľovanie , narazila som na veľký výber na tejto stránke : eshop.marionnaud.sk ale nvím si presne rady s výberom . Ideme na dovolenku k moru, opaľujem sa dobre všeobecne mam dobrú pokožku na opaľovanie , takže asi nie je potrebné vysoky faktor . Čo zvoliť ?

Ahojte, mám otázku, chodím do ležiaceho solária ale som opálená len na chrbáte keďže na ňom vždy ležím, tak sa chcem spýtať či si v soláriu smiem ľahnúť aj na brucho.

Anina5555

Ahojte, mam kožné problémy "huba" respektíve po tých kožných problémoch mi ostali biele fľaky a kozna mi odporučila ísť do solárka lebo jedine solarko to opáli. Lenže bojím sa tých veci ako sa piše ze koza strasne rýchlejšie, hrozí rakovina koze atd. po koľkých takych procedúrach uz možem rátať s tými rizikami? Velmi sa bojím ale tie biele fľaky na tele vyzerajú velmi zle. A este co mi poradíte ja som sama o sebe velmi hnedá a vonkoncom nechcem opaľovať tvar. co mi poradíte? Dakujem

lucik2282

Ja by som sa chcela opýtať, že chcela by som ísť do splátka ale vyhadzujú sa mi pehy a neviete či keď sa tam opalim tak sa ro zakrije?

zuzi74

ja to mam trochu na nohach, male cervene bodky a nemizne to....do solaria uz davno nechodim a to som chodila len sporadicky. Odporucam ti prestat chodit.

nela

Ahojte chcela by som sa opytat chodim uz asi 3 roky do solaria pred mesiacom sa mi zacali na tele vyhadzovat male hnede bodky je ti zo solarka? zmizne mi to? da sa to nijako odstranit? alebo mam prestat chodit