Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Solárium, potrebujem rady

Príspevok v téme: Solárium, potrebujem rady
tinušikk

Zdravim
Mam zopar otázok na solarko. ešte som v nom nebola, tak preto sa chcem opytať nejake veci. Napr. ked pridem do solarka poviem tej pani čo tam robi že chcem ist na 10minut, tak ona mi to zapne či tam bude až dovtedy kym si tam nelahnem a potom to zas pride vypnuť? alebo tiež mam sa opalovať v plavkach alebo naha?? hm...?? poradte prosim

MartinMajský

Ahoj,

k tomu článku to tak pred 20 rokmi bolo, je nová doba, netreba sa na ten bulvár tak namotávať, chodila do solárka na 50min.

Treba čitať to čo napíše doktor a ne 18 ročný chlapec čo ani vonku nevychádza.

Tam ta stranka kremydosol....sk inak píše.

angel953

ahojte, chcem sa opýtať, mam tmave vlasy , svetlu pokožku, na slnku ma opaluje do hneda ...tento rok som skúsila turbo solarium,bola som zatial len 4x ... prvý krat 3 min. a postupne som zvyšovala až na 10 min. Je možné aby som nevidela vysledok po 4 navstevach solaria? dakujem :)

maa

ja som chodila do solarka, ale nevedela som, ze tu vrchnu cast "truhly" si mam na seba pritiahnut - teda sa zavriet. Tak som bola po mesiaci chodenia opalena zozadu do hneda a spredu uplne minimalne. Tej slecne v solarku som sa postazovala, ze preco ma to zpredu neopaluje, nevedeli sme prist na koren veci, az po dlhsej debate - chytala sa za hlavu - ze ja som si ten vrch na seba nepritiahla. Inak ja mam klaustrofobiu a ked som sa raz zavrela, tak mi bolo vselijako...hned som si predstavovala situacie, ze sa to zasekne, ze sa tam speciem...
Takze takuto som mala prihodu zo solarka

sumsumienka

Ja idem dnes prvy krat do solarka. Ale co, ak si nesmiem opalovat tvar? Totiz vyhadzuju sa mi vzdy zo slnka pehy, ktore sa mi nepacia, da sa tvar niecim prikryt? Poprosim o nejake rady.

sumsumienka

Ja idem dnes prvy krat do solarka. Ale co, ak si nesmiem opalovat tvar? Totiz vyhadzuju sa mi vzdy zo slnka pehy, ktore sa mi nepacia, da sa tvar niecim prikryt? Poprosim o nejake rady.

dokonalost

normalne dojdi tam a sa tej pani opytaj na podrobne info povedz ze si este nikdy nebola aby ti poradila ,aj na kolko minut a vsetko okolo toho ako to funguje ,,ved je tam predsa od toho :)