preco nechudnem?

Príspevok v téme: preco nechudnem?
lea22b

Dobrý den, potrebovala by som sa poradit.. mam 160 a 79 kg..!! a nemozem schudnut.. nemam ani ziadne zdravotne problemy- co sa tyka cukrovky, stitnej zlazy a pod. (aspon mi nic nezistili..)pokusam sa schudnut uz dlhe roky ale bez nejakeho extra vysledku.. co schudnem v lete..5kg to je v zime hned naspat.. neviem, co mam robit, lebo vyskusala som uz hocico a na mna proste nic nezabera.. niekomu staci, ze ubere z mnozstva jedla, vyluci mastne a sladke zapoji pohyb a tekutiny a ide vaha dole..ja vsetko dodrziavam a nic sa nemeni.. a uz som z toho aj dost vycerpana.. snazim sa zdravo stravovat.. uz ziadne diety..ale nic nepomaha.. co mam robit??

katka02

Bibinko,možno si ani neuvedomuješ, že máš doma vzácne informácie, myslím informácie o odkyslení. Pokiaľ nedostaneš úroveň na 7, možno nejakou diétou schudneš, ale nahromadené odpadové ládtky, ktoré nezneutralizuješ, budú vždy príčinou všetkých chorôb a nadváhy.

lea22b

bubinko: inak aj mna to napadlo, ze keby som si nasla frajera resp. on mna:D mozno by to aj celkom slo.. pišla by som na ine myslienky a v zalubenosti proste clovek nemysli na jedlo..takze lasku mi treba..:D..ale ked zas, moje sebavedomie 0bodove.. velke komplexy mam z mojej postavy

a chcem sa este spytat, ze ci neviete preco je to tak: ked si dam na obed nieco co aj cela rodina, tak je to OK, ale ked si dam napr. vela zeleniny a maso alebo tak, tak ja som hned taka hladna, ze koniec!! a potom mam taku cchut si este nieco dat.. nechapem tomu..

bubinko

katka a ty si aj schudla?Ako dlho sa tak stravuješ? No ja mam na tom bruchu najviac tuku.Inak vypadam ako tak dobre.Ale vyždy som mala nabeh na pribratie do brucha.Teraz som rok a pol po porode a z tehotenstva mi zostalo asi 6 kg navyše a vadi mi to.

katka02

Kúpiš v lekárni. Funguje to naozaj pokiaľ sa budeš držať podľa týchto zásad, dosiahneš výsledky, dokonca takto schudol aj Daniel Hůlka pod odborným vedením lekárov a ešte mnohí ďalší. NAOZAJ to tak funguje, takže neváhaj, len získaš zdravie a úbytok aj nahromadeného vnútorného tuku, ktorý sa usadzuje v stredných častiach brucha.

bubinko

lea,ja si myslim že ty to maš viac menej len v hlave,lebo sa uplne na to upieraš.Možno keby to trošku vypustiš z hlavy by sa ti aj podarilo schudnut.Ja som som tiež raz chcela strašne schudnut a stale nič.Potom som sa na to vyprdla našla si noveho priatela a na chudnutie som uplne zabudla.A asi po pol roku som zistila že som schudla 10kg.A ja vobec neviem ako.Asi to bolo len tym že som na to uplne zabudla a vypustila to z hlavy.A musim ti povedat že čo sa tyka stravy som sa vobec nekontrolovala vtedy,stale som papala a všetko.Mastne ,sladke no proste všetko.

lea22b

dakujem, precitala som si tu diskusiu a aj som presondovala net..:) ale jedna informacia ma dost sokovala, lebo som sa docitala, ze ovsene vlocky su kyselinotvorne a tiez aj celozrny chlieb a celozrna muka.. a potom, ze vlaknina neutralizuje pH.. a ja jedavam ovsene vlocky (30g za den) a tiez aj celozrny chlieb v domneni, ze je to dobree.. tak teda ako je to?
a tento sposob je celkom zaujimavy. zas nieco nove.. ale viete ako sa ja bojim? lebo ja idem od jednej veci (co niekomu pomohla-mne nie), k niecomu inemu(s rovnakym efektom) a tak od deviatich k piatim a proste sa neviem najst!! neviem, co ucinkuje na mna a musim sa priznat, ze z toho "skusania" som uz dost unavena. a vraj mam prestat na to tak mysliet- ze chcem schudnut, ale sa bojim, ze ak by som na to nemyslela, prestala by som sa kontrolovat a mala by som o dalsich 30kil viac!! som uplne nestastna... zufala.. v koncoch... och, velmi sa preto trapim...

katka02

Vtom je to, že musíš merať pH, a tak kontrolovať momentálnu hodnotu, bez toho sa nedá neutralita vyvážiť.

bubinko

lea je tu o tom aj diskusia o odkysleni.Ale najlešie je prečitat si tu knižku čo som spominala.Ja to ale dodržujem len tt,takže to nemam až tak osvedčene.Ale určite sa citim lepšie akoby som bola lahšia.

bubinko

katka super.Ja som sa začala teraz tak viac-menej stravovat.Myslim to tak že zasadita strava prevažuje.Ale nejak striktne to zase nedodržujem.Ja chcem tiež trošku schudnut,ale odkyslenie je viac o tom odkyslit ten organizmus.Inak mam aj knihu Omladzujuce odkyslenie a je vyborna.A ty si si to pH aj merala ?Ja som nemala odvahu,mna take veci hned zdeptaju a potom som z toho zničena a rozmyšlam moc nad tym.