Povinné očkovanie

Príspevok v téme: Povinné očkovanie
Dominik_

Dobrý deň,
moc by ma zaujímalo, že čo v prípade ak nesúhlasím s očkovaním svojho dieťaťa, keď je očkovanie povinné? Dá sa nejak, aby som ho očkovať nemusel? Mám na to svoj názor a nie je to podľa mňa vôbec zdravé, keďže málokto si uvedomuje, aká enormná záťaž pre detský organizmus, pre rozvíjajúci sa imunitný a nervový systém, tieto očkovania predstavujú.

Súvisiaci obsah

ele

a este by ma zaujimalo, ze co potom take deti kvazi nezodpovednych rodicov alebo menej vzdelanych alebo zo socialne slabsich rodin, kde su zle stravovacie aj hygienicke naviky. Tie si zasluzia byt chore? Rodicov si predsa nevyberame..

Laco24

ja som sa dal na to študovať medicínu... viem o týchto rizikách očkovaní a trápi ma nariadenie dekana že každý kto má ísť na prax musí byť do tretieho semestra zaočkovaný proti hepatitíde B... a neviem to obísť... dá sa to nejako?

rena23

56 ockovani sa urcite bezne nerobi, dokonca si ani neviem predstavit proti comu. Nechce sa mi verit, ze by to tak naozaj mohlo byt. Moje deti v tom veku boli zaockovane asi proti 4 al. 5 ochoreniam. Je pravda, ze starsie generacie boli zdravsie, ale pochybujem, ze kvoli mensiemu poctu ockovani.

RNG

Nuz je neviem, ja len viem, ze ja som osobne v detstve dostal podstatne menej ockovani a pamatam sa este, nie som senilny, ze sme boli menej chori vseobecne, ako dnesne deti. Slovo alergia sme nepoznali, leda ak senna nadcha, a dnes ma v USA 1/2 deti vazne alergie.
Co sa pamatam, bol som ockovany asi 4 krat, mojej vnucke do 18 mesiacov chceli dat ockovania proti 56 roznym chorobam.
Takze to ockovanie treba definitivne preverit a pozriet dokladne na" prsty" ludom, co ho tak vehementne propaguju a nariaduju aj protiustavne povinne.
Lebo ti "blaznivi kultovi" ludia odhalili privela spiny a suroveho kupcenia so zdravim aby sa to dalo len tak ignorovat.
Ja osobne verim, ze mozno niektore ockovania su uzitocne, ale treba preverit vsetky vakciny ludmi nezavislymi a zamedzit zatajovaniu okolo skodlivych nasledkov vakcin, ktore evidentne mnohe maju, ved sam som v detstve lezal par dni s horuckou po vakcinacii.

ele

rena si mi vybrala z ust slova, presne to som chcela napisat, su to utopisticke nazory, pride mi to skoro ako sekta, stale do kola to iste, bez rozumnych argumentov.. To by si aj ty musela zit vo vzuchoprazne, aby si sa uchranila pred znecistenym ovzdusim, ty asi ani do roboty nechodis..

rena23

mira, je sice pekne, co tu pises, ale je to utopia.Dnes uz 100% zdrava strava neexistuje, a preto neexistuje ani 100% zdrave telo. Vsade - v potrave, vo vzduchu, v pode, vo vode mas kopec jedov, tazkych kovov a ineho svinstva. Takze nech sa budes akokolvek snazit, dokonaly imunitny system svojmu dietatu nevybudujes! (A to uz nehovorim o desatrociach ukladanych toxinoch, ktore sa k nemu dostanu z Tvojho tela!) Aj keby si dieta dozivotne drzala v inkubatore, sterilne prostredie mu nezabezpecis. A nezabudaj na psychiku, ktora je spustacom mnohych chorob! Zaplat panboh za NIEKTORE ockovania!