Mam na vas otazku kolko krat za tyzden alebo mesiac sa milujete? Lebo mi tak 2x za mesiac lebo nebyvavam nadrzana a neviem ci som jedina na tomto svete alebo co...nemavam na to ani chut(ale partner ma vzrusuje) a nebyvavame casto sami a aj ked mse nemam chut a ked to robim na silu(bez totalneho nadrzania) boli ma to.Co mam robit ?Stava sa to aj vam? papa
SEX...kolko krat?
dadkaaa to mate super ... mozem sa spytat kolko mas rokov??
My sa s priateľom milujeme asi 8 krát do mesiaca.Mám ho veľmi rada aj spolu žijeme ale mám taký problém, že na to vôbec nemám chuť.Asi som frigidná
co? 7x do týzdna :,( to vazne?A to ako robite..to ta nbeoli? lebo mna to kedysy staleee bolievalo a potom sme zistili ze je to kvoli tomu ze som malo mokra a ked aj som tak z vonku jak hovado mokra ale znutra som sucha :,( a asi ani preto to nechcem...lebo sa bojim ze to bude boliet .,(
s priatelom sa milujeme 7 krat do tyzdna a niekedy aj dva krat za noc hlavne cez vikend :) a samozrejme, ze ked mam svoje dni, tak vtedy mame pauzu :)
ahojte ste tam?
ahoj,no jasne ze ta to boli ked si neni nadrzana...(ved ziadne mazivo nee??ved si pomozte nejakym lubr.urcite ta to boli pre to..,ja sa s partnerom milujem tak 5 krat do mesiaca a to len kvôli tomu ze nemame kde...