Psyllium - ucinkuje na kazdeho ?

lea22b

no mne to pomohlo.. bud si to davam normalne 1čl do ust zapijem rychlo vodou, alebo nasypem do vody a tak vypijem alebo do jogurtu.. biely jogurt, ovsene vlocky tak 1PL, ovocie nejake a 1čl tejto vlakniny.. uz som si zvykla aj na tu chut a s vyprazdnovanim uz nemam problem..

dixinka

Rituška, ja som mala na krabici od Psyllia písané, že sa môže pridať ako náhrada napr. do jogurtu a potom samozrejme zapiť dostatočným množstvom vody. Takže môžeš ho konzumovať aj tak, ja si ho pridávam tiež do jogurtu a v pohode...

qwerk

je to normalne, ze zapijem rano psylium pol litrom vody, a pocas dna vypijem este aspon 2,5 - 3 litre a ani to so mnou nehne?

Denzl

rituska- je dolezite pri tom pit dostatok vody......
Tak ten jogurt sa mi zda hlupost.
Skor ta zapecie a bude problem.
Uzivaj to podla pokynov .

rituška

ahojte jedna baba písala na nete, že ona si pridáva túto vlákninu do jogurt a potom ked až zje ten jogurt zapije 3dcl vody, má aj vtedy ten správny efekt? lebo na krabici je , že sa má rozpustiť vo vode

A-Z

sdfasdaf,

veľa vlákniny by nemalo škodiť, ale primerane rozloženej počas celého dňa.
Tých ovsených vločiek máš strašne veľa, veď je to obrovské množstvo. Minimálne! polovicu uber (neviem, s čím to jedávaš, ale fajn by bol jogurt a radšej pridaj ovocko = tiež vláknina). Natural ryže by stačilo tak 200g + pridaj peknú porciu čerstvej zeleniny (taky vlákniny, nielen v celozrnných výrobkoch). Na olovrant, večeru opäť nejakú zeleninu - zase vláknina. Alebo si bodybuilder a máš nejakú "objemovku"?

qwerk

dobry den. mam taku otazku....rano si dam psylilum, zapijem ho minimalne pol litrom vody....mozem si dat na ranaky ovsene vlocky?

sdfasdaf

može spôsobiť suchu pleť práve psylium resp. velke množstvo vlakniny ako je napr. ovs. vločky natural ryža.. ? mam strašne suchu pleť v určite dni a neviem prisť nato z čoho...dnes som si akurat daval tie vločky asi tak 300g s jablkom .natural ryžu 300g s mrkvou...ale vela čajov a vody som pil...tiež psylium

jajka01

psylium je velmi ucinne ale treba sa vela vody napit...veeeela vody ako je uz spominane aspon pol litra lebo tie šupky zväčšuju svoj objem a ked maju malo vody nenabutneju a neklzu sa po crevách preto zapcha lebo si beru tekutinu z criev a bez vody sa telo zapchá :)