Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Ayleen

U Kačmára, samozrejme. Ešte mám ráno, káva ešte nebola :)))
Nedá sa tu editovať už odoslaný príspevok?

Ayleen

Livaa: U Kačmírika som bola vyberať znamienka. Je pravda, že mi ostali malé jazvičky, ale mala som to na chrtbe a tam sa koža naťahuje a ani som si to nenatierala contractubexom.

Ale prístup bol super. Aj som sa posmiala.

Ayleen

Vďaka baby, myslím, že skočím niekde na konzultáciu pre info z prvej ruky. Aby som vedela, či mi to odporučia. Trochu sa obávam, či sa to hodí k jazdeniu. čo sa deje s implatátmi v prípade úrazu? Prežijú nejaký náraz?
Rozhodne nechcem veľké neprirodzené prsia. Radšej menšie a prirodzenejšie.

Livaa

ayleen
Ja Ti odporucam dr. Kacmara z Chirmed na dominikanskom. Mili,ludsky a nielen on aj sestricky a pristup na jednotku. Ja som rok po opke a som spokojna.

joanne

ayleen,
ja som bola v KE pred 7 týždnami u dokt Kačmarčíkovej. robí v sukromnej nemocnici šaca na oddelení popálením a rekonstr., ale popritom robí na plastickej chirurgii tieto veci.ak chceš dám ti na nu kontakt. na prsia je odborníčka. baby ak ste niektorá boli u nej, dajte nejaké skusenosti.

joanne

ayleen,
skusim ti odpovedat na otazky.najhorsie obdobie su prve dva tyzdne, ale je to individuálne, samozrejme.ale konecny vzhlad prs cakaj az po takych 6-8 tyzdnoch.niekomu odpuchnu uz po 4.cize baby ak máte par dní po operacii ratajte este s riadnym odpuchom.
co sa tyka sportu, ak si nedas nejaké nadmerne tak uplne v pohode, ale prvé dva mesiace po op sa vôbec neodporuca cviciť, musí ti to sadnuť a zbytočné skákanie určite nepomôže.a zaleží aj od toho či ti to daju pod sval alebo pod žlazu. pod svalom to drží ovela lepšie, prsia neklesnu ako ked je to pod zlazou.ale zasa , je to len môj názor vyzeraju tak menej prirodzene, stoja a nehýbu sa, nehojdaju.

anitka

no baby mate pravdu s tymi podprdami, je to asi individualne a treba vela skusat...dnes som len tak zo srandy bola v obchodoch skusat a do 75B som sa nezmestila...ale prsia su este dost tvrde, som 3 tyzdne po. radsej som si este ziadnu nekupila..:-p

nikkuuss

Boze zeny este som nebola ani na konzultacii a uz s abojim tej operacie =))je to take hrozne ..neviem jak to prezijem ach boze =o(