Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivica

no bibik,
ani nevies ako si ma povzbudila, tiez to nechcem vzdat, doma mam cholerika, ktory nesuhlasi "z principu"! ale blizsie to nechce/nevie specifikovat.Chlapi to hned vztahuju na seba,vravi ze jemu to staci tak ako je,dokonca mi povedal, ze zrejme to asi vadi niekomu inemu.To bolo v afekte, inak by som ho musela vymyškovať!!Nevedia pochopit,ze to robime len koli sebe a snad koli inym zenam, ale urcite nie pre chlapa!!Dik.ahoj

bibik

ivica, moj partner tiez nesuhlasil a striktne bol proti tomu.Stale sa so mnou hadal a vyhrazal sa mi. Ale ja som si postavila hlavu, robim to pre seba, z estetickeho a psychologickeho dovodu a pre nikoho ineho a je to len a len moje rozhodnutie. Dlho mu to trvalo pochopit a ver, ze teraz sa tesi so mnou. Drzim ti paste ,aby sam prisiel na to ze je to pre teba spravne.Pouzi vsetky zenske zbrane na to, aby ta pochopil a dostala si ho tam kam potrebujes. Naozaj sa to da a viem o com hovorim. ja mam doma tazku povahu a zvladla som ho. Drz sa.

bibik

Mely, ja mam presne taky isty problem. to iste sa mi stava na lavej strane ked si lahnem na chrbat , nemozem sa nadychnut mam tam taky neprijemny praskot ako ked ti chrupavka praskne a strasne pichanie. Ja mam tiez z toho strach lebo to mam asi styri dni. Potom sa musim posadit a uvolni sa to a ked si lahnem tak znova. je to strasne neprijemne a bolestive. mam toho plne zuby. A mam aj pichanie, palenie a neprijemne tahanie v oboch prsnikoch. Bud to tak mam byt alebo obidve mame problem.Kedy sa to zahoji a bude klud?

ivica

Mely,
moc ma mrzia tvoje terajsie problemy,verim a dufam , ze sa vsetko da do poriadku a ty svoje rozhodnutie nikdy nebudes musiet lutovat. Ja mam teraz problem s partnerom. Nesuhlasi!!
Je to dost drsne, ale ja asi uz nedokazem cuvnut, cakam na potvrdenie terminu prvej konzultacie...

mely

Eleni, suzy, vy ako sa mate?
Kuki, nezabudla som na teba, napisem ti mail, ked sa vratis z dovolenky, zatial som ti nepisala, lebo by to bolo len o bolesti, zajtra mi daju dole leukoplasty,dufam, ze sa mi ulavi a potesim sa konecne pohladom na nove prska.

mely

Bibik,po operacii som ich mala cele zabanadazovane,na druhy den mi to prestrihli a dali mi poprsenku,pod kt. som ich mala spredu prelepene. Na kontrole mi dal nove leukoplasty. Zajtra idem na 2.kontrolu,uvidim, ci mi ich daju dole. Dnes vnoci som mala strach, ked som lezala strasne ma pichalo vlavo hore pod rebrom,ako ked picha v boku pri behani,nemohla som sa zhlboka nadychnut. Ked som sa posadila, nieco sa mi tam posunulo a bolo lepsie.Bala som sa lahnut, tak som celu noc bola v sede. Aj rano ked som si skusila lahnut, zasa ma zacalo pichat pod rebrom.bojim sa, ze tam mam nieco uvolnene,nejaku zrazeninu alebo co..:(
Baby co ste po, nemali ste aj vy taketo pocity? Ratala som s bolestou po operacii, ale zda sa mi, ze uz ma to boli pridlho,uz som vycerpana z toho. Chcela by som sa uz zobudit a necitit ziadnu bolest a normalne fungovat...

bibik

mely, aj ja mam stale bolesti a uz mi to lezie na nervy, stale mam strach ci to tak ma byt. Aj to spanie ako hovoris-katastrofa.tak ty si dobre vydrzala doma. Ja som bola doma len tri dni. A dobre robis. musime byt opatrne. A ty mas prsia zabandazovane? Ja som sa zobudila po operácii uz s podprsenkou a mala som prelepené len ranky po reze a teraz na kontrole mi tiez len s leukoplastom prelepil jazvy a to je vsetko.

mely

Ahoj bibik,to som rada, ze si spokojna!:) Tak si davaj pozor, aby sa ti to dobre zahojilo. Ja uz teplotu nemam, este ma to pobolieva ale uz je to lepsie, skor ma to pali a ťahá. Vadi mi to spavanie na chrbate. Ja ich mam este stale prelepene,nevidim ich presny tvar, este tu radost preto tak neprezivam a hlavne aj tie bolesti mi brania v radosti.Dnes sa po operacii prvy krat chystam von,idem ku kadernicke, trochu sa odreagovat:)

bibik

Mely , no ja som nad mieru spokojna. Mam ich aspon zatial uzasne. Vsetko je v uplnom poriadku. Maju super var, samozrejme este trochu odpuchnu a bude to super. Paraaaaaaaada. Len ze si mam davatvelky pozor aby sa nieco nepokaslalo. A ty? Je ti lepsie ? teplotu uz nemas?