Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

micuška

Pegy, ak myslis mna, tak sa ti ozyvam.
Stale citam toto forum, ale uz sem nepisem. Termin OP som mala 21.11.07 u Fabryho, ale mamolog mi nedal odporucenie a vybavil mi magneticku rezonanciu....asi uz mam aj vysledky, ale nechce sa mi dvihnut telefon a zavolat....
asi tolko
Ahoj.

Livaa

petra2
to mas uz za par dni,jasne ze budem drzat palce nech vsetko dopadne dobre a nech si spokojna. Aj tebe vsetko dobre v novom roku. Dufam ze aj ty prispejes fotos do nasej galerie :-)

petra2

LIVAA,
termín mám 8-meho, drž mi palce :-) A prajem všetko dobré do Nového roku. (k tvojej otázke - nie nedá) Pá Petra

Pegy

Liza ak si nemala pred zakrokom asimetriu tak neboj vsetko sa to casom upravi ,odpuchne a bude to ok.Ja som tiez videla raz jeden vacsi raz druhy ake je to ok,tak daj tomu čas.

Livaa

inka69
dik aj tebe vsetko naj v novom roku a drzim palce aby ti zakrok vysiel podla tvojich predstav. Stranka s fotkami co je na rajce je len pre tie ktore mi poslu svoje foto a ja im dam pristup. Ked budes po zakroku, tak ak budes chciet,posles svoje foto. Ale dievcata Ti mozno poslu nejake foto aj na mail,uvidis.

Livaa

petra2
a kedy mas termin,si spominala januar? aj ja si myslim ze lepsie je mat pod sval. A to mi je luto ze nebudes mat moct deti,nechcem sa v tom vrtat,ale vobec vobec sa s tym nic neda robit?

lucia221

ahojte dievcata. som z BB a chcem si dat spravit prsia. mam 1 dieta a moje prsia su hrozne aspon pre mna je to zly pocit napiste mi dake rady, stranky a hlavne kde tie prsia u ktoreho doktora su fakt pekne, lebo nechcem dake gulky ale pekne prirodzene prsia. u nas viem o navamede v BB ale neviem ako tam prsia robia, keby sa daka z vas nasla a poslala mi info. dakujem lucia