Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

inka69

ermi, fabry ti dokaze zabezpecit predoperacne vysetrenia, ale tiez na sukromnej klinike za poplatok. robi to, lebo ma pacientky aj z cudziny.po zakroku u neho zostavas cca 3 hodinky, zalezi ako sa citis a ides domenkov...mna zakrok vyjde 87000 ( su v tom zahrnute vsetky nutne kontroly a podprsenka)

ermi

Inka, ja mám podobné miery ako ty 168-59kg, idem si pozrieť ten link. dakujem :-) a akú ti povedal cenu komplet?
urobia ti aj všetky predoperačné vyšetrenia? a čo pooperačná starostlivosť? koľko tam zostaneš?

inka69

ahoj erni:)
fabry robi na tehelnej ulici www.posoniumclinic.sk, tiez som mu povedala, ze nechcem velke prsia len pekny dekolt. mam 165/57 a odporucil mi anatomicke 300ml pod sval. bol velmi prijemny:) konzultacia nestala nic

ermi

sjuzik a v estheticu nám urobia aj všetky potrebné predoperačne vyšetrenia? koľko ťa to tam vyšlo? my si dáme max.300ml, nechceme veľké prsia - ide proste o ten pocit že ked dáme dole podprsenky, že tam aspon niečo je...:-)koľko bude asi cca cena?
BABY,
ako máte vkladaný silikon - pod sval(tak by som chcela ja), či pod žlazu? a kde máte rez? ako je to lepšie - pod pazuchou či pod prsom? o tom že by som si to dala cez bradavku ani neuvažujem...

sjuzik

guniatko
natieram, ale moc to nepomha..som 3mes. po op.neni to vela ja som chcela 500ml ale teraz ked aj vidim niektre take velke tak sa mi to nepaci moc...ale mozno by som chcela ist este na jedno zvacsenie..
a inak kebyze ti mozem poradit tak jezovitova robi vacsinou iba rez pod prsnikom ja kebyze to mozem zmenit tak si dam urcite cez bradavku, porozmyslaj nad tym..

inka69

ahoj ermi:)
..ja som dnes bola na druhej konzultacii a aj som sa rozhodla. ak budem s vysledkom spokojna tak ako s priebehom dnesnej konzultacie bude to super:))) bola som v blave u fabryho, povedal mi nahlas to co som chcela pocut po precitani vsetkeho mozneho... drzim paste na vyber dobreho lekara!!!

inka69

LIVAA, PEGY:))
ahojte kocky, bola som na druhej konzultacii a myslim, ze aj poslednej, som rozhodnuta ist k fabrymu. bola som chora, takze termin mojej operacie sa bude odvijat od vysledkov mojich testov, ak nie januar , dufam, ze februar urcite... velmi sa tesim. potom vam poslem foto:)) krasny vecer