Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bratislava

mihalicka a lezis cez den? a tiez robis take cinnosti, pri ktorych zacitis prsny sval? ja napriklad ked otvaram nasu chladnicku, ta ide priserne tazko...neviem ci to smiem:(( nikto ma o tom nepoucil

mihalicka

Hmm, tak nič.
Nalgesin mi dala svokra a to mi tiež prd pomohlo :P Ale tak nevadí, už to bude len lepšie, aspoň si nezničím pečeň Hahaha :D Jaj, a muž by mi mal tuším Valetol, či čo to spomínal, tak možno na noc skúsim to a ak nie, tak nevadí. Inak také veci, že kávu, rožky natrieť alebo tak, to robím sama. Iba ak je niečo ozaj vysoko, tak mi podajú, ale inak robím všetko sama.

martinka54

mihalicka
mne ho daval na recept, ale mi mame u nas aj taku lekarnu, kde davaju vsetko bez receptu. vyskusaj zato nic nedas, alebo vies co skus keby ti to nepredali vola sa to nalgesin S, to su pooperacne tablety a predavaju ich normalne, su fakt silne, ja som ich brala, ked mi vytrhli zub mudrosti a mala som silny zapal a boli to ine supy tabletky, za chvilu mi nic nebolo

ihla

bratislava

tesim sa. ale sa aj priserne BOJIIIIIM :(
Ale nech uz to mam za sebou, tesim sa na to, ved dnes od rana si predstavujem ako chodim s vystrihom po robote :D

martinka54

bratislava
ja si myslim, ze ked si podas napr. tu knizku tak to je v poriadku, ja som bola samostatnejsia asi po tyzdni, ze som sa sama osprchrovala, spravila si kavu, ranajky a take drobnosti. prvy tyzden som sa nechala obskakovat, lebo som sa bala kvoli pravemu prsniku

mihalicka

Martinka54
flector je na recept? Počula som o nom len neviem ci je volnopredajný. Sa nastvem a pojdem si kupit aj sama.