Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lia86

Clang,

No ja práve tlačím do seba Bonduelle kukuričku z konzervy a frajer akurát utrúsil, že by chcel byť to ACERko (môj pc), aby som sa aj jemu toľko venovala, xixi.

Florida

claaang mnaaam nerob chute idem si dat cokoladku nech si pohladim dusu :D
ja cvicim ale len na lytka a chodidla a dlane :D ked soferujem
rit uz mam rozkysnutu vysedenu no deees ale aj to ze je uz taky necas pocasie pochmurne a nejako si treba dvihnut endorfiny a to cvicenie by bolo fajn aspon dva razy do tyzdna

lenkea

:-) moj frajer je tiez na nervy, ze stale sedim za pc, radost ma len vtedy, ked nemozem chytit susedovu wifinu :-)
a potom ma pochyta,a pyta sa ze "ty uz mas tie silikaty?" (som este pred op)

clang

Lia, Barborka, Florida
dobre som sa pobavila. u mna detto :DDD. mne hovori ten moj, ze som zavislacka. ze bud kukam na svoje prska, alebo ich kukam na nete, alebo citam forum o prsiach. ze som vraj horsia ako chlap :DDD. lebo aj ked sme boli niekde prve co som si vsimala boli prsia a ja som ho este upozornovala, ze kukni na nu..ten len krutil hlavou. mi to je strasne smiesne teraz :DDD

a inak s tym sportom sa tesim aj ja. predtym som chodila 4x do tyzdna na aerobick a teraz namiesto toho tlacim do seba kitkat pop choc. jaaaaj :DDDD

Lia86

Zuzkas,

Ja už poznám našu galerku naspamäť, pozriem niektorej nick a presne viem, aké má prská:))) fakt choré. Keď Livka napíše, že má niektorá nové fotky, hneď valím do galerky. Tiež mám fotky pŕs na nete prelúskané, xixi

Lia86

Barborka,

U nás to isté, som stále za pc, keď frajer prejde okolo mňa, tak len pokrúti hlavou že bože zas kukáš len tie prsia. A koľkokrát na mňa zakričí- kde si? Budem hádať, zas mažeš prsa alebo skúšaš podprsenky:))) U nás sa teraz všetko točí len okolo prs, aj naši sú moc zlatí, kade chodia tade mi pozerajú podprdky:)Inak Barborka ty si kedy začala so športom? Myslíš, že na zumbu alebo aerobic je ešte priskoro? Dr povedal, že po 2 mesiacoch už môžem plnú fyzickú záťaž, ale mám ešte rešpekt...