Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

slniecko83

stela123

ahojky gratulujem k prskam. Ja mam nakoniec opku v utorok. Sestricka mi volala pred mesiacom a povedala mi ze sa mi termin opky posunul o den takze v utorok. Super ze opka dopadla dobre a prajem rychle zotavenie

tomyum1

mamita
kedy ides na kontrolu k mudr? som zvedava co ti povie...
dobry dr je taky ktory pekne zoperuje ale aj konstruktivne riesi problem ak sa nejaky vyskytne...
velmi drzim palce...

stela123

SLNIEČKO83. Držím zajtra palce ja uz mam úspešne po tom od piatku som doma bolesti su ale dá sa to zvládnuť !! Hlavne sa nestresuj vsetko bude dobre !!

slniecko83

All

kocky ktore mate po opke. Isla niektora na opku s tim ze citila ze nieco na nu lezie, ze sa necitila sto percentne dobre?

Nena1

kočky
vľavo hore máte aj možnosť "vyhľadávanie" s takou lupou.Takže niektoré otázky vôbec nemusíte dávať. Stačí si dať filter, aký len chcete a čítať príspevky od koho len chcete. "príspevky od používateľa" .Vyskúšajte... Ale potom, aby ste nezabudli, že treba ísť aj spať :-))

deed

Henka88

Velkost implosov nezavisi od sirky hrudnika, ale jednotlivych prsnikov...
Nepostrehla som, ci si uz bola na konzultacke, ale tam by ti mal dr zmerat jednotlive prsniky na sirku v cm a podla toho aj implos

Ten mentor pdf si uz nasla ci mam pohladat ten link? :)

Nena1

henka88
moje imploše majú šírku 12,8 cm a výšku (profil) 5,1cm
Reklamovať to už nebudem. Stačil mi jeden pokus. Som pripravená znovu si to zaplatiť, ale chcem byť spokojná.