mirkaviki,
k tomuto ti presne napisem.
Ja som bola u obvodnej pred opkou, lebo som jedine chcela si dohodnut, ci by ma mohla na PNku vypisat po augmentacii, nakolko nechcem cerpat dovolenku na to.
Ona ze jasne, ze ved ide o zakrok vazny a ze jasne, ze mozem PN ostat. Lebo mne niekto nakukal, ze sa neda na to PNka brat. Ale doktorka mi vysvetlila, ze ved nic zo zakroku sa nehradi zo zdravotnej poistovne a co s tym ma socialna poistovna, ked nemozes pracovat, tak si PN. Sama mi ponukala tie predoperacne, co sa krvnych vysetreni tyka, ze mi spravi odbery, ze len interne si vybavim. vypisala mi aj listok na sono prs, lebo moj gyndak ma v zivote na sono neposlal. V ten isty den mi sono spravili, som mala aj stastie, len tie krvne testy by uz vysledky sa nestihli, lebo jej to chodi az za 4dni a ja uz som mala mat vtedy operaciu, cize som si musela zaplatit sukromne internistu, ktory mi aj krvne testy robil. Doktorka poburena, ze svinstvo, lebo on ze to tiez na zdr. poistovnu pisal a ze isto mi blok nedal, co fakt nedal, ze bere do vacku a ide to cez poistovnu
Cize sumarum, pokial od teba budu zdr. karticku poistenca pytat, pojde to cez poistovnu a teda by to malo byt zdarma, len mnohi kseftarcia.