monicenka
ahoj, ja mám 3 týždne po. Za seba môžem povedať jeden obrovský rozdiel, ktorý badám, a to hoci môj priateľ nebol nejako tiež za a bál sa čo to bude, tak teraz len keď ma na chvíľu vidí, tak je hneď hotový z toho. A ja sa z nich tiež veľmi vytešujem, veľa to zmení. Ja som si ich dávala preto, lebo som nemala žiadne, deti ešte nemám. Negatívum majú tie silikóny okrem už spomínaných strašne veľa, keďže môžu nastať rôzne komplikácie nielen pri opke ale aj potom. Bolesti sa dajú vydržať, pre mňa bol oveľa horší ten stav, kedy sa nemôžem pohybovať a si odkázaná na pomoc druhých. Cca po 2 týždňoch som vedela ako tak plnohodnotne fungovať, ale u každej je to individuálne, podľa toho aj kde si ich dáš - pod žľazu, pod sval...
No a ja ti môžem odporúčiť zase môjho dr. :) Bola som u troch - Trška (myslím, že veľký odborník), Racz - ten napr. mňa absolutne vôbec neoslovil :) a potom posledný, ktorého som si aj vybrala dr. Paliatka, ktorého by som za nič nemenila :) Ale to sa týka BA, neviem odkiaľ si. určite skús viacerých obísť a sama uvidíš, ktorí osloví teba. :)