sandritta ano mam tu od siklienku tu novinku, co je na nete. ta prva sa mi zdala tesnejsia, mala dva rady hacikov a mala som ju na to najtesnejsie, ramienka ma taky zasuvaci patent, moja dcerka to vola motyliky:) prvy krat ked mi ich dr vymenil uz, tak to bol dost divny pocit znovu si zvykat na inu podprdu a nemala som pocit ze je pohodlnejsia. ale ked som si teraz prala tuto druhu, tak ta prva ma viac stahuje az mi bolo neprijemne, ako zrazu citim tie implose. tak neviem co je najlepsie, hm. stale cosi vymyslaju nove. henka88 je od toho isteho dr ako ja a on jej skafander po dvoch tyzdnoch uvolnil,ze uz si ho nema davat uplne na najtesnejsie.ja som inak mala bandaz od stvrtku do nedele este cez tu podprdu po opke a to bolo brutal. ale stalo za to, opuch prakticky ziadny, ani hematomy.
prsia si natieram biodermou, na velmi suchu az atopicku pokozku, hypoalergenna bez akychkolvek primesi a robi mi dobre. bepanthen je fajn ale neviem ci az tak idealny na premastenie, to som davala na bradavky ked som kojila.