ahojte dievcata,no musim oprasit toto forum.blizi sa mi termin druhej konzultácie a v oktobri som potvrdila termin operacie.rozhodla som sa ze podstupim aj upravu nosa(posledne cislo nosa,potom su uz len choboty)ale stale som neni rozhodnuta,ci dat opravit prsia,ktore mam robene v roku 2010,ci nie...aby ste boli v obraze,kojila som s nimi rok a tym,ze som potom schudla,objavilo sa vlnenie aj v hornej casti ako je sval.nic hrozne,v podprsenke su prsia stale pekne,ale no neviem,asi by som chcela,aby boli ako pred tym:-)nie asi,ale chcela,len sakra zase tolko penez.s doktorom cervenom som maximalne spokojna a idem opat k nemu.sam zhodnotil,ze prsia su pekne a ze cakal horsi stav po rocnom kojeni.keby priberiem,vnenie sa zmierni,nebude take viditelne,skusala som,ale tuk hore nejde:-)20oktobra mam druhu konzultaciu,tak sa uvidi.kazdopadne nostek podstupit chcem,to viem isto...
a este by ma velmi potesilo,keby sa tu najdu zienky,ktore teraz podstupovali operaciu nosa u doktora cervena.rada by som hodila rec a cosi sa popytala,popripade sa velmi potesila nejakej foto.zienky ozvite sa:-)alebo ak viete o nicku co ma foto v galerii aj nosteka.doktorovi verim,jeho praca sa mi zatial vzdy pacila,robi pekne nosteky,ale rada uvidim viac foto jeho prace:-)
plus pridam foto prs aktuálneho stavu