Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

henka88

lavander
ahoj, ja tiež nemám vôbec pocit, že by som mala niečo umelé v tele. Pred opkou som to týmto smerom možno vnímala viacej, ale hned po začneš tie prsia brať celkovo a nie ako kus niečoho umelého, čo tam bolo vložené. Nie je to vidieť, ani cítiť, teda keď si vyberieš správne. Teraz mám skôr problém vnímať, že tam niečo silikónové naozaj mám a že to nie je naozaj moje :) Všetko je to v hlave, podľa mňa sa nedaj týmto odradiť. Jedine kedy cítim imploš je v predklone, keď sa mi spraví vlnenie, na začiatku mi to bolo trochu nepríjemné, ale teraz mi ani to nevadí.

barbora10

lavender

popravde absolutne si neuvedeomujem,ze mam nieco umele v tele.mam dokonca odkojena aj bez silikonov aj s nimi,tak mozem porovnavat a nebol nijaky rozdiel.jeden by sa nasiel,ze som s nimi kojila 12mesiacov,bez nich len dva...na kojenie to vplyv nema.zmena nastala az ked som schudla a objavilo sa vnenie...
mne to ani nepride,ze mam v tele implataty.treba sa na to pozerat inak,byt optimista,vsetko je o psychike,preto su povahy,ktorym by som napríklad plastiku neodporucala,ale ak si uplne prevedcena ze to chces,ze to tebe prospeje,tak budes urcite spokojna...

lavender

Ahojte,

ja som bola minuly rok na konzultaciu u Dr. Svehlika, perfektny pristup, povedal mi pre a proti, ja som sa rozhodovala az som od toho ustupila. Nevedela som si predstavit mat nieco umele v tele.

Teraz opat zvazujem nad tym, neviem sa nejak rozhodnut, predsa je to zasah do tela.
Bezne nosim 75C ale push up samozrejme, obycajne mi je dobre 75B.

Chcem mat vacsie a plnsie prsia, ale este som nerodila nekojila a toho sa trosku bojim, ze by sa mi zdeformovali.

Dalej, fakt baby aky je to pocit mat to umele v tele ?

barbora10

serena

dakujem za odpoved:-)ano viem,ze je tu take forum,ale popravde kazdy príspevok je od dvoch ludi,co su nespokojni,takze to je prd platne:-Dz toho sa vela nedozviem.ale viem,ze casto sa aj tu najdu zienky,co podstupili nos u cervena spolu s prsiami,tak skusam,hladam:-)

Serena

Ahoj barbora10,
sice neviem, kto z tychto bab ma operovany nos, ale tuto na zdravie.sk su fora o plastikach nosa a dokonca konkretne aj "plastika nosa dr.cerven", tak skus kuknut..

barbora10

ahojte dievcata,no musim oprasit toto forum.blizi sa mi termin druhej konzultácie a v oktobri som potvrdila termin operacie.rozhodla som sa ze podstupim aj upravu nosa(posledne cislo nosa,potom su uz len choboty)ale stale som neni rozhodnuta,ci dat opravit prsia,ktore mam robene v roku 2010,ci nie...aby ste boli v obraze,kojila som s nimi rok a tym,ze som potom schudla,objavilo sa vlnenie aj v hornej casti ako je sval.nic hrozne,v podprsenke su prsia stale pekne,ale no neviem,asi by som chcela,aby boli ako pred tym:-)nie asi,ale chcela,len sakra zase tolko penez.s doktorom cervenom som maximalne spokojna a idem opat k nemu.sam zhodnotil,ze prsia su pekne a ze cakal horsi stav po rocnom kojeni.keby priberiem,vnenie sa zmierni,nebude take viditelne,skusala som,ale tuk hore nejde:-)20oktobra mam druhu konzultaciu,tak sa uvidi.kazdopadne nostek podstupit chcem,to viem isto...

a este by ma velmi potesilo,keby sa tu najdu zienky,ktore teraz podstupovali operaciu nosa u doktora cervena.rada by som hodila rec a cosi sa popytala,popripade sa velmi potesila nejakej foto.zienky ozvite sa:-)alebo ak viete o nicku co ma foto v galerii aj nosteka.doktorovi verim,jeho praca sa mi zatial vzdy pacila,robi pekne nosteky,ale rada uvidim viac foto jeho prace:-)

plus pridam foto prs aktuálneho stavu

LiluM3

bobcatko173
Jasne, napíšem :) ja už som viacmenej rozhodnutá, keď som pozrela aké rozmery má 330 imploš a 360, je v tom minimálny rozdiel, na šírku tuším 3mm a na výšku tuším 1mm, takže radšej dám väčšie, veď na oko to asi ani nebude vidieť. Teda tak si myslím no :)