baby
ja som sa do doby troch mesiacov bála aj prdnút aby som si niečo neprivodila, teraz ked Vás tu čítam ako rýchlo chcete mat všteko za sebou, tak nemám chut sem ani písat a neustále Vám vyčítat, len si baby uvedomte jedno, tie obmedzenia ktoré sú po tejto operácii nie sú dávané kôli bolesti, teda ked ma nič nebolí tak môžem všetko robiť, ako si tu niektoré myslíte..to v žiadnom prípade!!!! tie obmedzenia sú kôli prirasteniu sa implantátu a čím viac sa toho pokúšate robit počas tohto procesu tým viac potom očakávajte následky, čo neprajem žiadnej, preto tu mám ešte ako takú trpezlivost sa občas ozvat a dohovoriť Vám...takže opakujem, prvé 4 týždne si prsíčka strážte ako národný poklad!!!! žiadne prudké pohyby, žiadne spanie na boku, žiadne dvíhanie prudké rúk nad hlavu, žiadne skákanie atd, atd...ale to neznamená že po 4 týždnoch je to už v pohode... potom platí už to na čo sa tu odvolávate, že telo Vás samé pustí čo môžete robiť, ale to neznamená že hned začnem skákat na trampolíne :)do doby 3 mesiacov si treba stále dávat pozor na rôzne pohyby a určite čo najčastejšie nosit pooperačnú podprdu hlavne na noc baby!!!