Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

so.nickaa

Nena1

Fuuha dost..no ja tam mam 4 plavkove vrchy a 4 spodky, uterak, kryt na telefon a bronzer..mam sa naco "tesit" :(

menndy

ALL

ahojte kocky, prosim vas chcem sa vas spytat , ktore mate uz po operacii a rez pod pazuchou...na jednej strane dam v poho ruku hore.. no druha strana ma taha, nemozem ju dat tak dobre hore.. resp. mi to nedovolia jak keby tie stichy.. neviete mi povedat ci to je normalne a povoli to???

Nena1

So.nickaa
Ja som teraz objednavala nejake veci z VS. Prišiel mi mail z Viktorky, kde bol link na uhradenie cla kreditkou priamo na nete v eurach. Balik prišiel potom už priamo na poštu!

assaabloy

All
Ahojte ...je tu niekto kto ma termin u pana dr. Cervena v BB 02.oktobra??? to by bola asi nahoda tu niekoho najst..ale potesilo by :)

so.nickaa

angie77

Ok, dakujem velmi si zlata, vazne si mi poradila:)
Rozhodla som sa ze teda spodok radsej objednam S, nebudem riskovat XSsko a vrchy bandeau teda L a trojuholnikove M.
Ked pridu, urcite sem hodim fotky:)
Inak na colnici si problem nemala? Mne to vychadza na nejakych 250dolarov..ci nebudu robit problemy