MirusQa555
Hned rano som si tvojho lekara vyhladala v google, napisala som mu email.dokonca som ho nasla aj na fb. A uz mi aj odpisal. Ano, je moznost, v oktobri uplne v pohode. Dal mi zopar otazok, ktore som zodpovedala, takisto som sa povypytovala ja. Tak uvidime ako sa dohodneme. Ak to vyjde, tak usetrim si to nekonecne cestovanie a nejakych 600eur. Obaja lekari, aj dr. Cerven su odbornici si myslim uz len z toho, co tu citam na fore. Medzi jeho otazkami bola aj otazka ohladom zrazania krvi. tu potrebujem troska poradit. Mne nikdy zistena alebo vysetrovana zrazanlivost nebola, iba jednu skusenost mam este na skole mi robili nejaky zakrok u zubara, tam som velmi zo zuba krvacala a tiez som odpadla. odvtedy upozornujem zubara, nech mi pichne injekciu ked mi robi zakrok, alebo nech aspon o tom vie. Obycajny odbrer krvi som mala niekolkokrat, netusim ci by sa to hned zistilo. ked sa nechtiac porezem na tele krvacam dost.ale rany sa hoja rychlo. no ja o zrazanlivosti krvi fakt vela neviem. Bola by som rada, ak by mi niektora z vas nato nieco napisala ak mate skusenosti. ak by som mala problem so zrazanlivostou, skomplikovalo by mi to zakrok? Ajked myslim, ze v dnesnej dobre lekari su uz taki odbornici, ze uz vedia, co v takej situacii, len aby bolo dobre ;)