Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Pegy

Filaga uz si sa dlho neoznal,no som jej skoro ako dcera ale nemyslim ze si ju nejak zvlast obhajujem je to len moj nazor na nu a moje skusenosti s nou kazdy hovori o tom lekarovi u koho mal zakrok tak mam snad chvalit niékoho u koho som nebola?

Livaa

VSETKYM......
Tak, ako za oknom sniežik padá, nech do vášho srdiečka šťastie sadá, zabudnite na bolesť a starosti a prežite Vianoce i Nový rok v láske a radosti.
Sťastné a veselé........

bianca

Pegy, zamerala som sa teraz na všetkých čo sú mimo BA. Skúsim dr. Sisku, ambuluje síce v Esthetic, inak je dostupný aj v Piešťanoch a v Dunajskej Strede. Nevieš niečo o ňom? Najradšej by som išla do Košíc, ale z hľadiska diaľky je to pre mňa nemožné. Rada by som to mala do konca januára za sebou, ale mnohí chirurgovia sú tak vyťažení, že to asi ani nestihnem.

bianca

Pegy,hlavne dr.z medical centra mi pripadal svojím prístupom ako rýchlik, bleskovo odrecitoval pár viet, pozrel na prsia, ukázal mi aké silikóny by mi dal, nahodil úsmev, nasmeroval ma k dverám a dovidenia. To čo mi povedal som vedela aj bez neho.Vyznelo to akoby som nemyslela vážne, že mám záujem o túto operáciu.

annella

Vyskusaj to, je to zaujimave:

Testik na 3 minuty ale rob ho poctivo. Citaj pomaly a skutocne to urob.
Je to zvlastne, ale je to tak. Chod podla navodu. Nepodvadzaj,
lebo ti to nevyjde a ty si budes zelat, keby som nepodvadzal(a).

Hra ti zaberie 3 minuty, budes nadseny/a. Moje zelanie sa splnilo do 10
minut, tvoje snad tiez. To sa uvidi, ale urcite nepodvadzaj.

Hra ma vesely vysledok, necitaj vysledok, necitaj dopredu, ale pekne
poporiadku.

Najprv si vezmi papier a ceruzu.

Ked budes hladat mena, zober ludi, ktorych poznas a chod podla
instinktu.

Postupuj vzdy len po jednom riadku, lebo inak tu hru znicis.

Ok, tak teda...

1. Najprv napis pod seba radu cisel od 1 do 11.

2. Potom k cislu 1 a 2 napis oblubene cislo!

3.Vedla 3 a 7 napis mena dvoch osob druheho pohlavia!

4. Nepozeraj sa na koniec, inak to bude chybne.

5. Napis nejake meno (priatelov alebo rodina ) < vedla 4, 5 a 6.

6. Napis 4 nazvy piesni k 8, 9, 10 a 11.

7. A na koniec si nieco zelaj.

8.A tu je vyriesenie hry a musis o tejto hre hovorit tolkym ludom, kolko
mas napisane
na mieste 2.

b: Osoba na mieste 3 je osoba ktoru milujes.

c: Osobu na mieste 7 mas rad, ale nikdy nebudes moct byt s nou.

d: Osobu na mieste 4 mas najradsej.

e: Osoba na mieste 5 ta velmi dobre pozna.

f: Cislo 6 prinasa stastie.

g: Pesnicka na mieste 8 ma suvislost s osobou na mieste 3.

h: Titul na 9. mieste je piesen pre osobu na c. 7.

i: Piesen na mieste 10 je ta, ktora najviac vypoveda o tvojom
charaktere.

j: A na 11 mieste je piesen, ktora vyjadruje tvoj zivotny pocit.

k: Posli tuto hru 10 ludom do 1 hodiny po precitani.

Ked to urobis, splni sa ti tvoje zelanie.

Blaznive, ale zda sa, ze to funguje, mna výsledok velmi prekvapil

VYSKUSAJ TOTO :d

Pegy

Bianca nechapem bude to riesit az budes mat vazny zaujem ?Tak co si myslia na co si tam asi bola? Ja ked som bola na konz.tak sa riesilo vsetko aj velkost,profil aj termin operacie.Bude to asi tymi Vianocami a zhonom ale ved im ide o prachy a dobre meno tak by sa asi mali snazit viac!A u koho si uz bola?

bianca

Bola som zatiaľ na 2 konzultáciach,ale som z toho sklamaná. Neviem či je to predvianočným zhonom, ale ani jeden z dr. sa mi nevenoval, tak ako by sa patrilo. Všetky tu píšete o veľkostiach silikónov, profiloch a rôzne iných detailoch, ale ja som sa sa nič také nedozvedela. Bolo mi povedané, že takéto detaily sa budú riešiť až keď budem mať vážny záujem. Celá konzultácia prebehla do 10 min a 1100 sk fuč a za nič. Teraz mám naplánovaného dr.Sisku.Prosím,ak viete niečo o jeho šikovnosti, tak odpíšte. Bo už som zúfala. Ďakujem