Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ignorácia partnera!

butlava vrba

❱❱ MÁTE SVOJU BÚTLAVÚ VŔBU? ❱❱ CÍTITE SA NEVYPOČUTÝ? ❱❱ POTREBUJETE SA VYROZPRÁVAŤ?
❱❱ Pomáham uvoľňovať nahromadený stres tým, že hovorím s ľuďmi, ktorí cítia nedostatok ľudskej konverzácie vo svojom živote, ​alebo nemajú s kým hovoriť o svojich problémoch a tažkých životných situáciach. Som ochotný počúvať Váš citový výlev.
❱❱ Špecializujem sa na klientov, ktorý sa potrebujú IBA vyrozprávať a tým odstrániť stres a negatívnu energiu, ktorú pocitujú.​​
❱❱ butlava-vrba.weebly.com

Toiste

Mne sa stalo to iste. Po 3 rokoch mi zrazu prestal odpisovat, zdvihat telefon... uz je tomu rok a on sa stale neozval :D ale uz to mam tazko v pazi, kasli na neho, nestoji za nic ;)

Zozo

Prežívam teraz presne to isté,žiadna
odpoveď na nijakú správu.Rada by som na neho zabudla, ale je to ťažké, lebo ho ešte stále ľúbim.

ivana45

Mozno o rozchode s tebou uvazoval uz davnejsie a vasa posledna hadka bola len poslednou kvapkou. Myslim, ze ty si krokov na zmierenie urobila az-az a ak nereaguje, je nacase zvykat si na myslienku, ze ta vazne nechce.
Nevnucuj sa. Ak o teba nestoji, aj tak by ste sa rozisli a aspon nemrha tvoj cas. Stretnes partnera, ktory bude pre teba vhodnejsi.

kajka01

no bohuzial to moze znacit uz len jeho nezaujem o tvoju osobu..ani si to neviem predstavit nekomunikovat s priatelom 2 tyzdne a este ignorovat jeho spravy a telefonaty nech som akokolvek nahnevana..
skor ta asi chcel naschval nahnevat...a mat tak pokoj...ale z jeho strany je to kazdopadne ubohost..

usiko.

moc smutna,

vidis, ako blizucko je od lasky k nenavisti....neozyval sa a trapilo ta to, teraz ho uz nenavidis....podla mna, ma ta v pazi, jednoducho podla jeho mysle sa s tebouuz rozisiel......ja by som to nechala tak.....vies, lebo neviem, co uz mohlo byt take vazne, ze sa ti 2 tyzdne neozve....

wowo1

tak ta ani nemilovat to nech ti je utecha,,ani pred tym ta nemiloval len to hral,
LEBO NORLmANY CLOVeK ODPUSTA,,a po hadke sa vracia a diskutuje o probleme..
su to curaci,,co nemaju na to ani psychologiu aby sa postavili tvarou v tvar rozchodu a dovodom.ale chlapi nikdy nevysvetluju to som sa naucila,,tak necakaj nic ,,nema na to vysvetlit ze ,,uz monzo fici s inou mozno mu hrabe urazenemu doma,,ale toto nie je pre manzelstvo!!!
,ani vazny vztah,,tieto typi skocncia aj tak raz v rozvodvom konani ....

moob

:(((Nepomozem si,napriek vsetkemu ho stale lubim..ale nezostava mi nic ine ako sa s koncom vyrovnat..najhorsi je pocit,ze som mu nestala ani za to,aby mi do oci,alebo aspon do sms(hoci to by bolo dost ubohe) oznamil,ze sa so mnou rozchadza..a to som si myslela ze chlap v 30-tke ma uz take pubertalne spravanie za sebou..drzim ti velmi palce,aby si zvladla situaciu lepsie ako ja,ci uz sa date dokopy alebo nie,pamataj si,ze tvoja chyba to nie je,snazila si sa,neobvinuj sa..