Ako nebyť dobrým chlapcom? Áno, dobre čítate.To presne sa pýtam.Ako v sebe zahnať pocity a spravanie vo vzťahoch tipu :,, Netráp sa mi zlato, ja viem,že si to tak nechcela" alebo :,, Nehnevám sa na teba zato, veď to nič" alebo :,, Ľubim ťa takú aká si, inú ťa nechcem" Týmto príspevkom sa chcem trochu odraziť od jedného článku tu na diva.sk , kde som sa dočítal, že "dobré typy chlapcov" odpudzujú ženy. Vo vzťahoch sa mi zatial moc nedarí, predchádzajúce nevyšli, a teraz je v troskách další a to len kvôli tomu,lebo ja som ten dobrý,oddaný,bezchybný,vrucne milujuci a starostlivý a podľa slov priateľky oná ta zlá ,ktorá mi ubližuje ,aj keď ja si to nemyslím. Tak len nejake postrehy poprosím, ako nemám byť dobrý,lebo zdá sa , že budem mať v budúcnosti s týmto len problémy a každá ma bude odkopovať so slovami:,, Si pre mňa príliš dobrý, nezaslužim si ťa." Alebo postrehy ako sa nahnevať,lebo na milovanú osobu to naozaj neviem. Ďakujem :)))
proste v skratke,ako byt chlap k nej.
Ako nebyt dobrym chlapcom, ale zlym chlapom
Najprv musis nieco dokazat, ak chces imponovat. Potom staci, ak si budes vedomy svojej ceny a budes mat svoje hranice, pokial budes ochotny vo vztahu ustupovat. Zrejme si otravny, preto ta nechcu.
Pusti si pár klipov z našej "hip-hop" kultúry a ber si príklad z tých úbožiakov!!! Je to obyčajná zverina!!! Sorry ak som niekoho urazila ((( Ale môj názor je ostať tým kým si inak budeš sám vo svojom srdci veľmi nešťastný!!! u mňa boduješ taký aký si,no a ked si nájdeš žienku s dobrým srdcom,tá to ocení jednoznačne!!! Prajem veľa úspechov..)))
Skus si zobrat kurzy od Homera Simpsona. Ten to ucil v jednej casti toho nabozneho chlapika.
:)
sun:)
Help,ak dovolis este ta doplnim;dobry,sem-tam buchni pastou po stole a povedz;ho-ho-hooo zlata moja a dost!!!:DD
Mala som priatela,kt.by mi aj modre z neba zniesol,bol prilis namako zo mna.To ma casom zacalo nudit.
My ludia sme zvlastni,fnukame pre potycky v partnerstve,ale ak mame pri svojom boku niekoho oddaneho z celej dse,nudi nas.
Urcite nie sme vsetky take...nemen sa a bud na seba hrdy...
www.youtube.com
Zacni sa neholit,neumyvat...zacni sa vulgarne vyjadrovat a pit a fajcit a tvar sa ako drsny pes:)))))