Dobry den
Volam sa hana mam25rokov som5rokov vydata manzel ma takmer 30rokov mali sme uzasnywztah ale od zacĂatku roka sa hadame lebmo on si zmyslel ze chce dieta do swojej 30a tu bude mat w aprili wcera mi doniesol navrh na rozvod ktory da na sud ak mu do jeho narodenin nepotvrdim ze som w tom..
A ja netusim ako sa za mesiac da otehotniet.mavam nepravidelny cyklus 25-38dni,pred 4mesĂacmi som mala cystu na prawom vajecniku mala4cm uzĂvanim tiaminu praskla..
Poslednu menstruaciu som mala27.2 po 34dnoch..
Odvtedy mame sexualny styk
Kazdx druhy den ale mna to uz nebavi..poradite mi co mozem ete spravit?
tento mesiac musim otehotniet ale ako?
no ale ked by to bolo naopak, ze chce dieta zena a chlap este nechce, hned by bol ohen na streche.
Mozes urobit to,ze podas ziadost o rozvod TY a to bude asi jeden z najlepsich krokov v tvojom zivote lebo toto nie je az tak celkom normalne aby chlap ktory niekoho lubi chcel taketo veci
Cooo? On nech sa rozvedie sam so sebou sak ked nesplodil dieta do jeho 30. To je na hlavu.
Tak to hadam nemyslis vazne:)))
Sa len zrejme nudis....,ze?:)
to je nejaky vtip??
ty chces byt s niekym kto ta chce len na porodenie decka?ocividne mu na tebe vobec nezalezi
ja osobne by som radsej podpisala ten rozvod
niektori sa snazia o dieta aj rok a su pritom zdravi
Tak ale neviem neviem aky to je uzasny vztah ked nema pochopenie pre takuto "vaznu vec".Pre niektore pary to je dlhodoby proces a chlap,ktory ti dava taketo ultimatum tak pri nom ani niet co komentovat...
Urcite je to ten pravy, s ktorym chces ist zivotom?