Dobry den
Volam sa hana mam25rokov som5rokov vydata manzel ma takmer 30rokov mali sme uzasnywztah ale od zacĂatku roka sa hadame lebmo on si zmyslel ze chce dieta do swojej 30a tu bude mat w aprili wcera mi doniesol navrh na rozvod ktory da na sud ak mu do jeho narodenin nepotvrdim ze som w tom..
A ja netusim ako sa za mesiac da otehotniet.mavam nepravidelny cyklus 25-38dni,pred 4mesĂacmi som mala cystu na prawom vajecniku mala4cm uzĂvanim tiaminu praskla..
Poslednu menstruaciu som mala27.2 po 34dnoch..
Odvtedy mame sexualny styk
Kazdx druhy den ale mna to uz nebavi..poradite mi co mozem ete spravit?
tento mesiac musim otehotniet ale ako?
este mi napadlo,ze toto je skor problem,ktory by si mala napr.dnes riesit minimalne so svojim gynekologom ak nie uz u niakeho specializovaneho lekara.Teda ak je to PRE VAS take urgentne.
ked chces rady ako otehotniet za mesiac tak si mala iba napisat otazku ako otehotniet za mesiac a nie to tu rozpisovat ze preco.takto neviem ci ti niekto vobec poradi ako to mas urobit
no myslim, ze v tomto vy zeny mate dvojaky meter. ale to je teraz nepodstatne. pride mi cudne davat taketo ultimata a je jedno ci ho dava muz alebo zena. manzelstvo si neplni zakladnu ulohu? to je absurdne. nikde nie je napisane dokedy mas otehotniet.
Podla toho co pises mate obaja rovnake zmyslanie.Ty sa asi necitis dostatocne hodna jeho ked si mu"zatial"neporodila dieta.Nezijeme v dobe kamennej.
preco zeny zo seba stale robia handry??neviem kde sa docital ze ked nebudem mat do 30 dieta ta manzelstvo nesplna zakladnu ulohu
A tvoj manžel nevie nič z biológie? Však na to musíš mať plodné dni, aby si otehotnela, na to musí byť aj on úplne zdravý.
Pardon, ale myslím si, že to je skoro choré, toto čo od teba žiada. To sa nevedel uvedomiť skôr?
Si fakt zufala, co k tomu dodat.Ale inym smerom.....
ja ho stratit nechcem a s tym rozvodom ma zial pravdu on .ked neotehotniem tak nase manzelstvo nesplna zakladnu ulohu.nepotrebujem posudzovanie prosim len o rady ako otehu.
ale tu nejde o to ze ona nechce
podpis a utekaj od neho kade lahsie,kym nie je neskoro.co k tomu dodat.......idiot.nevazis si samu seba. a on si ta uz nevazi vobec.dievca uvedom sa.