tento mesiac musim otehotniet ale ako?

Príspevok v téme: tento mesiac musim otehotniet ale ako?
zufala zena

Dobry den
Volam sa hana mam25rokov som5rokov vydata manzel ma takmer 30rokov mali sme uzasnywztah ale od zacĂ­atku roka sa hadame lebmo on si zmyslel ze chce dieta do swojej 30a tu bude mat w aprili wcera mi doniesol navrh na rozvod ktory da na sud ak mu do jeho narodenin nepotvrdim ze som w tom..
A ja netusim ako sa za mesiac da otehotniet.mavam nepravidelny cyklus 25-38dni,pred 4mesĂ­acmi som mala cystu na prawom vajecniku mala4cm uzĂ­vanim tiaminu praskla..
Poslednu menstruaciu som mala27.2 po 34dnoch..
Odvtedy mame sexualny styk
Kazdx druhy den ale mna to uz nebavi..poradite mi co mozem ete spravit?

AdamKrt

A co on je multimiliardovy dedic imperia, ktory ked nebude mat do 30tky dieta, tak nic nebude dedit ? Ved to je na hlavu padnute. Co na tom, ak otehotnies o pol roka ?

agaven

no aj mne to vyzera akoby si chela cim skor rychlo otehotniet do mesiaca akoby on bol s tebou len mesiac akoby on mal ist potom prec ja neviem ale moznost ano da sa carami kuzlom magiou ... za to si pytaju asi tak 5000 sk aj viac no neviem ........ usinko USINKO GRATULUJEM A PREPAC ZE SOM DO TEBA VRTALA VIES SU TU TAKE CO DENNNE PISU TAKE TEMY USINKO GRATULUJEM ***** A DAVAJ SI POZOR DO 3/4 MESICOV TAKE VECI ATD,,, ROBIT RADSEJ INY ZA TEBA *********

datelinka1

zufala zena, aký dôvod uviedol v návrhu na rozvod tvoj manžel? to že si mu neporodila dieťa? toto nie je vôbec dostatočný dôvod na to, aby vaše manželstvo rozviedli.
takže ja sa pripájam k tým, ktorí neveria, že to čo píšeš je pravda.

jaLENja

rada mať častejšie sex je kravina! :)
Spermie dozrievajú aj 5 dní, takže si myslím, že raz za 3-4 dni to stačí, len to musí byť práve v plodné dni a to je väčšinou tak u ženy 3-4 dni, kedy to vajíčko čaká na oplodnenie.
Kúp si teda ovulačný test, približne si to vypočítaj a potom začni rozmýšľať...
A ak sa ti to nepodarí, zvaľ to na to, že on nemá kvalitné spermie :)

usiko

zufala zena,

prepac ale na to jedna odpoved, podpis navrh na rozvod a utekaj od takeho k...ta kade lahsie...inak som zvedava, ako si sama poradis s dietatom.....

BarbieOne1

He neviem aky to ma zmysel.. Aj keby podal o rozvod, tak do mesiaca podla mna nenajde zenu, ktora bude chciet hned s nim otehotniet:))aby spolnil podmianku, ze do 30:)))

Ked toto neni vymysel, tak neni blby on, ale ty, ze si este s takym blbcom..

Sex Godess

Podla mna si niekto robi na fore dobry den.
Vsak toto je taky vymysel, ze tomu verim tak, ako ked mi povedia, ze deti nosi bocian. Pocuj zufala, ja mam napad. Poziadaj bociana, aby ti priniesol babo a mozno sa to stane.