Antikoncepcia

niki9

aoj ja som brala Minervu stala nejak do 250sk na mesiac ( aspon myslim.. nepamatam) a vobec som z nej nepribrala..jedine co pribralo boli prsia :o)

niekto

no ale ja viem ze to nema vedlajsie ucinky
vsade sa o tom pise ze to vedlajsie ucinky nema az na to ze to moze stipat pri alergii
nemoze sa to brat v pripade kvasinkovej infekcie ale nie kvoli kvasinkam ale kvoli tomu ze by lieky na kvasinky mohli ovplivnit ucinok
ja som toho uz nasurfoval ohladom pharmatexu a preto sa pytam odkial to mas lebo som o tom este nepocul

kvietok23

niekto, na nete si toho o chemickej antikoncepcii mozes vyhladat hromadu...a to ze ty o tom nevies, neznamena, ze to nemoze byt...len ty s tym trebars nemas taku skusenost...ja by som tiez nedala dopustit na HAK, ked viem, ze nemam ziadne vedlajsie ucinky...

niekto

aluska1 nikto si tu okrem teba nemoze svoj nazor vyjadrit lebo ak sa nahodou lisi od tvojho okamzite utocis

kvietok neviem o tom pokial viem pharmatex nenarusuje mikrofoloru a nieje problem ho pouzit s kondomom pokial na nom nieje spermicid
jediny problem moze nastat alergiou

nieeee

Dlhe roky, hovoris? Hahaha. Posledny liek, o ktorom viem, sa testoval TRI mesiace, nez siel na trh. Pomachruj aj ty, ked mas cim. A baba nie som uz dlho, mohla by som ti byt matkou.

aluska1

a len tak pre vasu info, lieciva sa vyvijaj dlhe roky a testuju sa dlhe roky v labakoch..ked neprejdu, nemozu ist na trh

kvietok23

kazdemu vyhovuje nieco ine...aj ked tu niekto prezentuje najma pharmatex, mne by sa hnusilo pchat do seba tieto chemicke latky. znechutiko by mi to cele milovanie. a aj ked ma aj HAK neziaduce ucinky, NEPLATI TO PRE KAZDU ZENU.... ale ani pharmatex nie je dokonaly, len to niekto nikdy nenapise, pretoze on je jeho zastancom. pri pharmatexe je moznost podrazdenia sliznice, vzniku roznych infekcii a zapalov a to jeho prezentovane pouzitie s kondomom moze byt nebezpecne, pretoze pharmatex moze narusit vonkajsiu vrstvu kondomu a prepustit tak spermie...takze ani tento sposob nie je neviem aky uzasny...

pukaa

aluska1: to tu nemoze povedat svoj nazor? toto forum je na to aby sa clovek aj poucil aj naucil mozno nieco nove nie preto aby ho niekto podryval