Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Antikoncepcia

aluska1

nieee tak ju neber..nikto ti nekaze..ale nemysli si ze ked si z usa tak si poloboh a vies vsetko
a nemusis tu robit osvetu, nikoho to nezaujima...

nato su tu ini aby rozhodli co sa bude distribuovat do lekarni a co nie
a nie jedna baba, co machruje ze zije v hnusnej usa

strasnecosi

moja sestrička, ktorá žila v USA od svojich 14 rokov z otcom, zomrela práve z tejto hnusnej antiky D: mala vtedy 17 rokov, nefajčila, nepila, chodila tam na vysokú školu, preferovala zdravý životný štýl, antiku jej predpísala lekárka kvôli problémom z menzesom D: po 5 mesiacoch záhadne zomrela URCITE BY SOM ZIADNU ANTIKU NIKDY NEBRALA, NIE LEN KVOLI TOMU ALE KVOLI VELA NEZIADUCIM UCINKOM

nieeee

Neviem, co ta nuti k arogancii, ale ja si s tebou usta merat nebudem. Yaz je na americkom trhu stvrty rok, co je velmi kratko. Ide o to, ze firma Bayer, ktora tento liek vyraba, zamlcala skodlivost hormonu obsiahnutom v Yaz a momentalne sa rozhoduje, ci liek stiahnu z trhu. Umreli aj 17-rocne dievcata, tipujem, ze este nestihli mat zhumplovane telo. Nie, nemyslim si, ze viem vsetko, ale informacie sa ku mne dostanu skor. Zenam, ktore uzivaju YAZ sa odporuca prejst na iny druh hak. Ja osobne by som tomu aspon venovala pozornost. A urcite by som neriskovala svoje zdravie len preto, aby mohol partner do mna bezmedzne ejakulovat.

aluska1

ale...ja viem ze slovensko je zapadakov, ale zapadna europa nie je a tam sa taktiez nic nedeje
ale sak dobre...
tak ked si taka poinformovana povedz mi co vies o tych zenach...napr akym zivotnym stylom zili?fajcili, pili??povedz mi..lebo ked nevies tak radsej nic nehovor

nie som sice v usa a co?ty si myslis ze preto vies vsetko??
kolko rokov je yaz v usa?uz je stiahnuta z predaja?

nieeee

aluska, ja som obcan USA, viem, ako to tu chodi. Kecas ty. Na Slovensko vsetko pride s minimalne pol rocnym meskanim. Tu sa niektore veci (dojcenske flasky isteho typu alebo roztok na kontaktne sosovky) uz rok nepredavali, kym sprava o ich skodlivosti dosla na Slovensko. A nove tabletky su na trhu kazdu chvilu, nikdy by som nebrala nic, co sa neuzivalo v praxi aspon 10-15 rokov, lebo az po takom case sa zvycajne ukazu neziaduce ucinky. Urcite by som nechcela byt testovacim kralikom. Ked nemas zaujem o informacie, tak ich ignoruj, ja keby som sa take nieco docitala, urcite sa podla toho aj spravam.

aluska1

najprv si nieco nastuduj o prave v usa a potom kecaj, pretoze tam to nefunguje jak tu..tam mozes sudit mac donald ze ti sposobil obezitu a vysudis miliony