Chcela by som vedieť čo je zdravá chuť na sex u muža. Nepochybujem o tom, že ma môj partner má rád a nemyslím si, že by ma podvádzal, ale sex raz v týždni sa mi zdá málo. Neviem, ale aká intenzita je u muža normálna. Viete mi niekto poradiť? resp. čo by som mala robiť aby sa to zmenilo? (erotické prádlo a pod. som skúšala...)
Nechuť na sex u muža
u každého je to individuálne..môj partner to chce každý deň alebo každý druhý a je veľmi dobrý, výkonný..keď mám svoje dni, nevie vydržať a uspokojím ho aspoň orálne..je strašne na sex, ale my sme sa v tomto našli obaja takže s tým problém nemáme...
Nie si na tom este tak zle,mi to mame raz za dva tri tyzne. a stale ina vyhovorka preco nie.... Keby mal menzes tak aj na ten sa vyhovara..mi sme spolu 4 ci 5 rokou a byvame spolu 4.. sprvu som si myslela ze to pretoze ze sme byvali s rodicmi, ale ked sa inetenzita po prestahovany do vlsneho bytu zmenila na dlhsiu tak som pochopila ze problem bude asi ine... lenze neviem kde :( a prosit vlasneho muza o sex je uz viac nez ponizujuce... vyskusala som co sa dalo a nic... takze si to uzovaj raz do tyzna su zeny co su na tom horsie :(
ma nedostatok vitaminov zinok,e-vitamin ,celaskon,argin potiždni ako veverka
povedz mu, nech ti kúpi k najbližšiemu sviatku vibrátor.každý má inú intenzitu potreby.
.. to je pravda, ale ani dotyky a muckanie ho nenaštartovalo..... čo okrem zvádzania by som ešte mohla urobiť.... je dosť konzervatívny a všetky moje odvážnejšie pokusy o spestrenie hneď zavrhne.... neviem čo by som mala robiť.... v rozhovore o probléme som mala pocit, že nie som dosť znalá a táto intenzita je normálna... preto hľadám odpovede tu...
raz do týždňa je málo.Závisí to aj od toho, ako je tvoj partner vyťažený,ak pracuje od rána do večera, je pod tlakom a stresom,je rád, že si ľahne a vyspí sa.
Preto nečakaj na neho a začni sa s ním láskať a muckať a naštartuj ho.Erot.prádlo ho nemusí rajcovať.
myslíš teda že raz do týždňa je normálne?....navyše spolu bývame, čiže príležitostí na domáce nežnosti je dosť...