Svrbenie!

ayurvedsky maser

Gynekologicke vysetrenie a stery vam nemusia najst povod problemu, lebo detekcna schopnost pri steroch je dost nizka. Potom hodne zien chodi na diagnostiku a liecbu ku mne, lebo vyuzivam presnejsi detekcny system bez potreby odberov. liecba je frekvencna, maximalne doplnena o doplnkovy preparat na urychlenie liecby.
S pozdravom Milan Pravda, Alternativna medicina, Poliklinika Liptovsky Mikulas

enata

To sexujete s pachnucim vytokom? To musi byt radost.
Najprv si treba dat gyno veci do poradku, nez otehotnies... A o bakterialnej vaginoze, ktorej priznaky su vytok pachnuci po rybacine su plne vsetky zernske magaziny... Osobne do zahranicia nechodim bez zdravotnej poistky, este aj na svadobnu cestu som nas poistila...

klopka

no to si ma vystrasila,v maji idem domov,tak sa isto zastavim na gynde..my sa o babo uz snazime,tak dufam,ze to nebude mat ziadne nasledky,ja mam vytoky uz niekolko rokov,nie vzdy zapachajuce,ale su aj take par krat za rok..

enata

klopka, mas v posve bakterie (zrejme bakterialna vaginoza), okamzite k lekarovi, potrebujes antibiotika! Koledujes si o neplodnost, ked sa nebudes liecit! Vytok nesmie pachnut.

klopka

hej,presne ako rybacina,ja som teraz v zahranici,ale pred tym som k lekarovi chodila a on ze s vytokom tazko bojovat...takze fakt neviem co s tym..(((

klopka

neviete mi niekto poradit,mam uz dlhodoby problem s vytokmi a dost casto zapachajucimi...pri sexe maximalne neprijemne...chcela by som nejaky vyplach,ale neviem aky je dobry a ci vobec pomaha?...prosim

Teddynka

Ja s tým skúsenosti mám a to velke. radim ti davaj si na to pozor. udrzuj hygienu, ale nie prilis velku... nenosievaj tango-gatky ( aj ked ich mas mozno rada ) a nech ti priatel nejde dole spinavymi rukami... pozor aj na verejne wc.... nestravuj sa zle, musis jest vela zeleniny a bielkovin, NIC kysle !!! to by ti malo pomoct... ak to nepomoze a neprestane to tak jednoznacne MICOMAX ... JE TO V LEKARNI BEZ PREDPISU... dajte si to s priatelom naraz a ptm aspon tri dni spolu nespite a nepite zaiden alkohol... to by uz ptm zabrat malo