Svrbenie!

anjelik9

ps mne jpovedala gynekologička že ma svrbi kvôli tomu že používam intimky tak mi ich zakázala až na to že ja som ich začala používať preto že sa u mna objavil vytok a citila som sa bez nich jak pocikana a neviem si prestavit že by som chodila do roboty a brala si tam ete 1-2 nohavičky ked budem mokra aby som sa mohla prezliect =)

anjelik9

tie tablety mam aj ja bo mne dala gynekologička naprv taku zltu masticku a nejake lactobacily ale to nepomohlo tak mi zobrala ster a nez pridu vysledky tak mi napisala rosalgin že na oplachovanie ale ked baby pisali tuto že to je dobre aj na vyplach ale že potom si mam dačo kupit aj na obnovenie flory tak som zbehla do lekarne a tam mi poradili hento že je to nejaka novinka a je tam pisane že je to na vytok aj svrbenie a tak aj ked ja už som skusala viacej veci gyntima probiotica čípky, už spomínaný canestej aj čo je s takou tabletkou, micomax, fungicidin plus univerzalna masticka od gynekologicky a tie jej tabletky ale nič z toho mi nepomohlo ani na vytok ani na svrbenie tak uvidim či ked dopoužívam ten rosalgin plus ten maldion či pomôže

cicuskaaa

ahoj Michealla...ja som to mala už asi 2x a mala som to z toho, že sme s priateľom viacej krát za deň mali pohlavný styk ale neviem ako u teba...ty to môžeš mať z niečoho iného alebo možno nepoužívaš intimné mydlo alebo zlá hygiena...teda nechcem ťa urziť ale píšem len to z čoho by si to mohla mať...v každom prípade to neprejde tak lahko a samé od seba...ja som si kúpila Canesten...to je taký krém dostaneš ho normálne bez receptu...a ten mi moc nepomáhal tak som si kúpila potom také vaginálne kapsule...Maldion...tie pomôžu na 100 percent...!

Michealla

no tiez ma napadlo ci to nieje psychicke lebo tiez som raz mala problemi s tym ze som casto chodila na malu a vysetrenia mi nezistili nic a potom to aj prestalo. Tak ci to nieje fakt aj psychicke!!!