prosim o radu...v tomto som este neskusena..ked ho idem fajcit tak mu mam aj predkozku posunut ako pri honeni? a aky velky kus mam dat asi do pusi a co mu mam najviac drazdit aby sa co najrychlejsie spravil? dakujem za vsetky rady
fajka
marcos mas vlasne pravdu..ked nam sa to tiez paci a chceme to dlhsie...aby sme stoho aj nieco vobec mali..:)lenze mi baby (teda aspon vecsina co poznam a nechcem tymto ziadnu urazit) sme dost fajnove:D tak preto asi ta otazka co robit aby sa co najrychlejsie spravil...:)
cicus,,neboj,,,som s tebou,,,
Moja ja niesom baba,,,thak si domysli,,,povedz mi,,,ak by ti mal chalan lizat kundu tak by si to chcela rychlo a moc si to neuzit alebo dlho a poriadne si to uzit,,,myslim ze o druhe,,,a tak isto chalani si chcu tiez uzivat,,,vies tak ti povym,,,mozes si dat aj male pivo,,,ale o com to je
:-) marCOS a ty by si ako dlho chcel mat nieci penis v ustach, hm?
a inac preco chces aby sa co najrychlejsie spravil?
tak veru, nikto učený z neba nespadol.
no zo zaciatku sa jej to hnusilo, lae potom sa jej vsetko zacalo pacit a teraz sme spokojni obaja.veru paci sa jej vsetko a vie to uz velmo good. neboj ak s tym nemas skusenosti to nevadi casom sa naucis ako snurovat tenisky
fazik no mna by proste zaujimalo ako to vsetko prebieha...proste co mam pritom robit ako ho mam chytit a vsetko...a robis to svojej holke do pusi???
cicus ak chces ja tim poradim co sa nam hochom paci len sa pytaj
fajka je super vec, ked ma holka to vase nazyvane niekolko dnove obdobie postaci mi aj fajka, bo jej to ide velmi dobre a niekedy sa spravym skor ako pri normalno styku.Holky len sa ucte chlapcom sa to velmooooo paci