fajka

meno

moja kocka mala s tym problem urobit ma pusou, akoze jej sa to paci ale nevedela ma urobit, tak sa ma pytala co je pre mna fajn a ja som jej s tym pomohol, tak sa vec vyriesila... to iste urob aj ty...
a jedna taka mala rada, ak s tym budes mat problem tak skus byt priblizne v polohe 69 tak aby tvoj jazyk drazdil vrchnu cast zaluda... to je super a spravis ho za par minut

bbb

neviem co sa tu rozculujete. ak to niekho zaujima, tak neh sa pyta. mne tu tiez vela veci pomohlo... no a k tej fajke.. moja zlata:)
ak ti to nerobi problem dat si ho do pusy tak je to pre neho super. vela bab s tym ma problemy-tie fajnovejsie a tak ze im to smrdi a podobne:D
normalne mu stiahni predkozku, daj si ho dnu a vselijako kmitaj jazykom-ale hlavne dnu a von. hlavne davaj bacha aby si predkozku nestahovala az prilis-potom to boli.hlavne zo zaciatku s citom a sama uvidis co je dobre a co ee..

zuzka :)

Ja suhlasim s brunuskou. Ked nechces, necitaj. Mozno su niektore otazky naozaj trapne, ale co ak to ti ludia chcu skutocne vediet a chcu len pomoct. Aj ked je mi jasne, ze su tu urcite aj taki, co maju toto forum len pre zabavu.

brunuska

tak si to necitaj ked ti je zle- ja dufam ze toto forum nezrusia. a teda ked nechcem tak nereagujem na stupidne otazky-ze???

pali-pali

si vrcholne trapna... verim ze toto forum uz coskoro zrusia.. uz to nema obdobu, co sa tu dokazu ludia pytat.. je mi zle