HAK Dienorette...

Príspevok v téme: HAK Dienorette...
KIKUSHIK

Na nete som si našla túto hak, idem si ju dať predpísať, zháňa sa dosť ťažko, lebo je to nowinka na trhu, uwidíme čo to dá.. Táto hak je na twár, no na rozdiel od Diane je to antikoncepcia s prídawkom hormónu, ktorý lieči akné (Diane je hormonálny liek na liečbu akné s prídawkom antikoncepcie).Má už niektorá z wás skúsenosti s touto hak? Skúsim, uwidím, podelím sa :)

Alenocik

Ahojte baby ja som si dneska dala predpisat HAK.Lekar mi dal Dienorette, v lekarni som si to musela objednat, ale behom dna to prislo.Zaplatila som 29Eur.Dneska mi pichol injekciu na vyvolanie menstruacie, tak cakam kym pride a hned beriem.Dufam, ze nebudu vedlajsie ucinky.Som zvedava, potom napisem.

mataBB

ked mas urobit podla seba tak urob podla seba...asi to je jedno ako to zacnes brat, a ty mas napisane v pribalovom letaku, ze bud mas zacat uzivat novu antikoncepciu po poslednej hormonalnej tabletke alebo po poslednej placebo tabletke..ziadny prvy den menzesu..keby si precitas pribalovy tak vies

DiabliQ20

čawte babenky:)potrebujem sa poradiť,pred 2,skoro 3týždňami som začala užívať HAK Chloe,no vôbec mi nesadla,tak mi ich pán doktorko zmenil za Dienorette,že tie sú vraj nové,lacné,účinné,...tak som zvedavá,že ako to nakoniec skončí...:)a problém mám v tom,že budúci týžden mam dostať menštruáciu,a newiem,že kedy mam začať užívať Dienorette-či v prvý deň menštruácie,alebo až keď mi skončí...lebo Chloe ma 3rady žltých a 1rad(bielych tabletiek,ktoré sa berú cez menštruáciu),tak teraz neviem,či mám spapať aj tie biele,alebo už začať užívať Dienorette...neviete mi niektorá poradiť???lebo doktor mi povedal,že to mám urobiť podľa seba,takže tak...ďakujem vopred za nejakú dobrú radu..:):-*

jankaaaaaaa

ked si si nevybrala este lieky z lekrane tak si radsej v lekarni vypytaj Jeanine. lebo dienorette je len generikum-napodobenina od originalnej hak Jeanine. a pri napodobeninach ako je dienorette ale aj chloe vznika ovela viac neziaducich a vedlajsich ucinkov ako pri originalnych hak :) a rozdiel medzi jeanine a dienorette je asi len 3e

DiabliQ20

ahojte babenky..:) ja užívam tretí týžden CHloe,no dnes som bola za lekárom,nech mi to zmení,za niečo iné-lebo s CHloe sa mi zhoršila pleť-celá som vychádzaná,s čím som nikdy nemala problémy,začali mi brutálne trpnúť ruky a nohy,a prichádzalo mi zle od žalúdka...tak pán Doktorko mi dnes predpísal Dienorette,že je to nová antika(že vraj dobrá,lacná,účinná...),tak som súhlasila,že ju skúsim-šak človek nikdy nevie,pokiaľ neodskúša;)...tak od budúceho týždňa idem na to:Dlen dúúúfam,že to nedopadne este horšie ako s Chloe...lebo neviem čo potom...paa:)

Zuzanečka

Môj gynekológ mi predpísal túto antikoncepciu s tým, že je to novinka na trhu, ale vraj je dobrá na pleť a v zahraničí sú na ňu dobré ohlasy. Mám totiž taký problém, že mi nijaká antikoncepcia poriadne nesadne. Buď mávam silné bolesti hlavy alebo výrazný predmenštruačný syndróm, no najhoršie je, že každá jedna antikoncepcia mi spôsobuje úzkosti (niektorá silnejšiu, iná zas slabšiu). Bohužiaľ, som náchylná na cysty na vaječníkoch a už som dvakrát podstúpila laparoskopiu a keďže chcem mať raz zdravé deti, údajne je antikoncepcia jediná prevencia proti ďalším operáciam.
Takže Dienorette beriem už štvrtý deň a neviem, či si to mám dávať do spojitosti s ňou alebo to má súvis s menštruáciou, ale mávam od prvej tabletky príšerné nevoľnosti. Nič neviem poriadne zjesť a keď sa najem, buď to vyvrátim alebo mi je z toho poriadne zle. Počas menštruácie som tieto stavy nikdy nemala, ale už som to pri HAK kedysi zažila. Takže zatiaľ môžem k Dienorette povedať len toľko.

niche

Ja som najskor uzivala Microgynon vsetko bolo super a po 2-och rokoch som zacala mat medzi menstruac. krvacanie, tak mi doktorka predpisala Anteovin.Prve tri mesiace je normalne spinenie medzi cervenou ale ono pokracovalo aj stvrty a piaty mesiac. Zmenila som doktorku a tá mi predpísala Cilest. Vsetko bolo ok. Ale kedze som sa stahovala opat som menila doktorku a ked som isla na preventivku tak povedala,ze Cilest ma vela hormonov na mna , ze mi bude lepsie Lyndinette 30. No a potom sa to začalo- v priebehu 8-mich mesiacov som pribrala 10kg (skoro uz nic neobleciem z mojej skrine) a to si davam obrovsky pozor na stravu, fitko a dennodenny pohyb je samozrejmostou.A zacala som mat depresívne stavy, ze mi z nicoho nic ostalo smutno a bolo mi do placu a sama som nevedela preco a potom som aj plakala a len preto ze som mala potrebu plakat ale nemala som dovod. A to, ze mi zacali nehorazne padat vlasy to ani nevravim. Takze som isla znovu za doktorkou a ta mi namiesto nich predpisala Dienorette. Uz ma nebavi stale striedat a skusat HAK a este neplanujem HAK vysadit. O tychto tabletkach nikde nic nepisu, neexistuje ziadna poriadna diskusia.Takze som zvedava. O cca tyzden zacinam s prvou tabl. Dnes som bola v lekarni (ZV) a trojmesacne balenie stoji 29E. Takze ked budem nieco na sebe badat ozvem:) prip. Ak mate s nimi skusenosti, budem rada ak ma poinformujete :) pekny vecer papa :)

Cagnolina

Ahojte,
ja som si Dienoerette kúpila v lekárni za 28,42 Eur.....trojmesačné balenie....beriem ju asi 2 týždne a cítim sa uplne normálne...čiže je to fakt

lenkaa123456

ano je to generikum od jeanine.
zohnala si to v pohode v lekarni u nas na slovensku? lebo som poccula ze zatial sa este nepredava..