Antikoncepcia Minesse

jarmillka

ahoj Emmka, užívala som minesse, ale počas celého mesiaca som mierne krvácala, tak mi gynekológ doporučil po 3 mesiacoch jeanine a bolo to OK

eeeva

Minesse je super.Začala som ho užívať v auguste 2006. Odvtedy nemávam menzes. Pravidelne chodím na prehliadky ku svojmu lekárovi.Všetko je O.K.Žiadne problémy ani vedľajšie účinky.Čo sa mňa týka - fakt odporúčam.

wiwi

Minesse som brala dva roky, nemala som ziadne problemy okrem vyrazticiek na brade ,v zivote predtym som nemala vyrazky). Zmizli po tom, co som prestala brat hak. Pretoze ma najmenej hormonov, je to asi najlepsia volba spomedzi hak, resp. najmensie zlo...Ale viac uz by som hak nebrala.

renka

Dobry den
chcela by som sa spytat ze pri pouzivani antikoncepcnych tabletiek yasminelle ci mozem pouzivat antibiotikum AZITROX 500. Je to antibiotikum na 3 dni. Dakujem

forca

Mne uplne skodila!!!! Dostala som na nu alergiu! Po 2 dnoch jej uzivania som sa vyhadzala po nohach - svrbive cervene vyrazky a mala som neuveritelnu migrenu, ze som musela lezat v posteli. Nikdy viac.
Ale to je len moja skusenot. Skus naplaste Evra-bola som spokoja.

esterka88

ja som uzivala minesse a vysadila som ju velmi som z nej pribrala mala som zly cyklus teraz som presla na Yadine a som s nou moc spokojna :)

neva

misenka 23 - Minesse je velmi nizkohormonalna antikoncepcia. Je možné, že Ti neudrží cyklus, že začnes krvácať, aj ked budeš brať dve balenia za sebou. Je to však individuálne. Na tvojom mieste by som však položila tvoju otázku gynekologovi. Odporučam Ti www.antikoncepcia.com veľmi rýchlo a odborne Ti tam poradia.

misenka23

Ahojte..chcem sa opytat...3 roky som brala Loette, ale kedze sa prestali dovazat na Slovensko, bola som prinutena zmenit antikoncepciu... a mam viac otazok... presla som na Minesse... ked ich chcem brat dajme tomu 2 mesiace bez prestavky, aby som oddialila menstruaciu, mam vybrat 24 tabletiek a potom hned zacat brat dalsich 24? alebo ako to funguje...Loette bolo len 21, tak som z toho trosku zmatena, a kedze v septembri idem na dovolenku, potrebovala by som ichc jest bez vynechania..dufam, ze mi budete vediet poradit...dakujem :-)

marily

Ahojte. Mam skusenosti s antikoncepciu minnesse. Boli to moje prve pile zo zaciatku som mala s nimi dost problemy, pretoze som mala krvacanie kazdych 16 dni po dvoch troch mesiacoch sa mi vsak cyklus upravil a krvacanie bolo pravidelne.Pred tym ako som zacala brat minesse som mavala silnu menstruaciu ktora trvala 5-7dni po com samozrejme nasledovalo bolest a krce v bruchu a bolesti hlavy no ako som zacala brat pravidelne minesse krvacanie sa mi velmi upravilo co znamena ze som mala menstruaciu 3 maximalne 4dni a krvacanie bolo normale, nemavala som ziadne bolesti hlavy ani brucha. A aj koza sa mi vylepsila, nemala som proste uz ziadne pupaky na tvari. Len krasnu cistu plet, (kozu) a menstruaciu bez problemov. Musim povedat ze som bola viac ako spokojna.Ako som sa vydala do Nemecka musela som antikoncepciu zmenit pretoze tu v Nemecku ju vobec nie je dostat. Odvtedy mam uz druhe pile a som velmi nespokojna, znovu silne krvacanie, znovu bolest a krce v bruchu a bolesti hlavy. I ked mi zensky lekar predpisal pile ktore su obsahovo najblizie a podobne k minesse nie je to ono. Som proste nespokojna a chcela by som znovu minesse. Neviete nahodou ako dostat tieto pille na recept v zahranici ?? Mate niekto skusenosti s Minesse v Nemecku?? Prosim poradte. Dakujem