AdamKrt,
Otravovat som myslel jedine v dobrom, nikdy nie dat im dovod ma vyhodit, proste tak extremne arogantne, az "smiesne" - pokazde tam prist s uplne rovnakym tonom hlasu, ako keby som tam po prvy krat, tj. aby si pomysleli ze mi uz totalne preskocilo.
Skor moja pointa bola v tom, ze ak je to tovar za 200 eur, tak "kto z koho" koho cas je vzacnejsi ako tych 200 eur a kolko casu to je...
Pre toho majitela bude jednoduchsie ma umlcat vyhovenim (nech som akykolvek skrob, pokial mam malu kalkulacku v hlave, vyjde mi ze ak niekomu dam nieco a necha ma uz na pokoji = vyhodne pre mna) :) ale zase toto nie je pravidlo..
A to iste by som aplikoval na tu SOI a podobne, proste cakal kym sa prelomi.. Take zazalovanie by som asi neurobil, lebo u nas su sudy take ake su.. No nemusi sa prelomit vobec, ale kto neskusi...... :) :)
napr: sice je to malicky priklad, ale takto buzerujem orange a tmobile, kedze mam od oboch internet, ktory nie je super, stale im napisem email, ked mam vypadok, vysledok? zlavy z mesacneho pausalu ;)
asi pochopili ze ich cas je vzacnejsi ako mi stale odpisovat, hoci len copy paste odpovede, alebo neviem co ich k tomu donutilo (v podstate by to urobit ani nemuseli, ak by naozaj nechceli, cez internet nevidia moje modre oci, takze pre ne by to byt aj tak nemohlo, takz neivem preco to bolo..)
v orange som postupoval tak, ze som su spravil vzorovu reklamaciu, a tam len doplnoval informacie, tolko papierov co mi doslo (az kym k nej pristupili) by som mohol zaniest do zberu papiera, alebo dat brachovi, vyhral by nejaky kolacik :D
ale skor stavim na to ze cim viac pokusov, tym vyssia sanca na uspech :)
(ak sa sam seba neokratim o cas)
ale napriklad osobne neznasam nieco reklamovat.. proste dohadovat az hadat sa s niekym o par eur.. a hlavne ak je pravda taka 50:50 cize tazko povedat kto ma pravdu, no aj ked je pravda 100% na mojej strane, niekedy nemam chut niekommu vysvetlovat ze to co ma medzi ocami sa vola nos.. ale ak je tam chut, tak si to vychutnavam :D