Reklamacia, obchodna inspekcia

Príspevok v téme: Reklamacia, obchodna inspekcia
kickaTT

Ahojte,

potrebovala by som poradit ako postupovat pri reklamacii na kt. nemienim pristupit a ako pokracovat dalej ako ju posunut na obchodnu inspekciu.

V januari som si kupila cizmy v predajni GEOX v AUPARKU vysli kolem 200 eur, zacala som ich nosit, riadne som ich osetrila, po 3 tyzdnoch nosenia jedna zacala premokat a znicila sa tam koza...

Vcera som si bola pre reklamaciu ZEVRAJ SOM SI ICH ZNICILA SAMA LEBO SOM ICH NATIERALA NIECIM CIM NEMAM -co je hlupost, okrem toho druha cizma bola uplne v poriadku ked som jej povedala ze teda nech mi vysvetli ze preco je jedna cizma v poriadku a druha znicena povedala ze SOM SI NATIERALA LEN JEDNU,primitivne argumenty ze?

Povedala som ze na reklamaciu nepristupim a ze ich dam na obchodnu inspekciu.

AKO DALEJ POSTUPOVAT? PROSIM PORADTE SOM ZUFALA...AKO SA MOZU TAKTO CHOVAT K ZAKAZNIKOM?

Capucinko1982

@Jajka001 - joj, to som tam nenapisala? Topanky mi vzali. Skusala som volat do inej pobocky v Eurovei s tym, ze by som prosila cislo na majitela. Nedali, ale vypytali si moje, ze mu nechaju odkaz. To ci mi zavola, to mozem jedine tak snivat. A ak ma caka pristup, ktory zazila aj KickaTT, tak radsej nech ani nevola :(.

jajka001_

nenechajte sa odbit. cim budete neprijemnejsi, tym skor vam vyhoveju. a mate svoje prava. capucinko, nemala si sa nechat , ved vies ze to mas v zaruke dva roky. kicka, ten posudok budu musiet zaplatit potom oni, ked ti to uznaju. daj im to najavo, nech si to dobre rozmyslia. a zavolajte si sefa, ked su tam drze predavacky.

Capucinko1982

Ahoj Kicka TT, ako tak citam, tak nie som jedina. Vcera som bola reklamovat tenisky v auparku v tejto predajni a mam presne take iste skusenosti.Najprv mi povedala predavacka tonom arogantnym,ze co po roku mi ich vziat nemusi, ze vada je sposobena opotrebenim. Potom mi pri odchode zakricala, ze ona by sa hanbila taketo topanky priniest do predajne. Jednalo sa uz o druhu reklamaciu tej istej rozlepenej podrazky vzadu pri pate. Topanky su nosene velmi malo a neboli ani zvonka osuchane, zodrate ..v podstate okrem odlepenej podrazky im nic nie je.
Mala som chut sa stazovat u majitelov, ale ako tak citam v Tvojom prispevku, asi sa nedomozem ospravedlnenia za spravanie.
V SOI mi povedali, ze mi mala predostriet reklamacny poriadok a povedat ake mam dalsie moznosti a nie ma vypoklonkovat s tym, ze ona mi to vziat nemusi. Keby tam bola SOI, dostanu pokutu. No...ale keby bolo keby :(

kickaTT

neviem ci mi to pomoze ta buzeracia? ja musim teraz prevziat tu reklamaciu s posudkom ze som si ich znicila sama natieranim kremu.teda len tu jednu co som si vraj natierala =D..no kazdopadne tam zajtra alebo utorok zajdem a mienim im uz riadne hlasne vysvetlit ze take primitivne argumenty si mozu nechat...uvidime lebo tomu druhemu posudku co by som si ja musela platit sa chcem vyhnut... ach jaj tieto natahovo
acky

lost

Daj im na vyber:

1. vymenit cizmy (alebo vratit peniaze)

2. nekonecna buzeracia, ktora ich eventualne vyjde na viac ako len cenu ciziem..

Stavil by som sa ze je to otazka casu, kedy sa priklonia k moznosi cislo 1.

AdamKrt

No, je aj moznost, dojst do predajne a a VELMI HLASNE sa dozadovat reklamacie na tu smejdacku obuv. Uvidis, ako sa zakaznici zacnu obzerat a predavacky nervozniet :)

kickaTT

no ved GEOX je dobra znacka, aspon som si to myslela...a hlavne je riadne draha takze som bola sokovana ako primitivne a arogantne sa tam tie predavacky a majitelka chovali ku mne ako k handre no uz tam nikdy nic nekupim fakt

mate59

Takže je to tak, ako som predpovedal.
Ani lampáreň by ti nepomohla.Moja rada :
kupuj obuv známej značky,známych materiálov,pri kúpe ju kludne silno ohni, ako drží pod tlakom,ohybom,pozi lepenie,švíky,šitie.Napr. vychádzková obuv nie je obuv do dažďa.Ak začne na vychádzke pršať, podľa výrobcu by si mala mať pri sebe galoše.Povedz si, že som si v tých škramploch nezlomila nohu, to by bolo horšie ako vyhodené peniaze.Nabudúce ti želám lepšiu voľbu pri kúpe,dúfam, že nie v tom istom obchode...

kickaTT

no to mi doslo vcera som volala do SOI a tetulda ze to oni mi musia dat druhy kontakt na dalsi posudok...kt. si musim zaplatit sama co je okolo 170 eur - a nemam istotu ze to pojde v moj prospech.

je to smutne ze sa v tomto state clovek nemoze dovolat pravdy ked je zjavne kt. strana pochybila... - argument typu natierali ste si len jednu cizmu neberiem pride mi to primitivne - jedine riesenie je dat ich podla mna do medii napr. do lamparne...