Ahojte, niekde som sa dočítala, že ak správne ,,nenastavím´´ psychiku môžem sa aj potrhať a neschudnem ani gram, aj keď všetko dodržiavam ako mám (zmena stravy, beh, voda)...už 3 týždne som neschudla ani gram stojím na váhe a počula som názor, že to môže byť v psychike...metabolizmus mám dobrý, spaľuje mi rýchlo ale prečo sa u mňa hmotnosť nehýbe...??? nechcem aby ma to odradilo v chudnutí keď nevidím výsledky..máte s tým niekto skúsenosť?? je to vlastne pravda že má s chudnutím veľa spoločného??? (a ak áno ako ju opäť naštartovať na chudnutie) :)
psychika versus chudnutie
mylsite že ma psychika niečo spoločne s chudnutim? Ja myslim že hej.Asi pred 4 mesiacmi som sa snažila schudnut,ale pritom som neustale niekde v podvedomi citila že neschudnem a ani som neschudla.Ja sa stale na to myslim a ked niečo jem vyčitam si to a preratavam kolko to ma asi kalorii.Už som z toho normalne chora.Zostalo mi po porode asi 7kg navyše a nedokažem sa ich zbavit.Ako mam zmenit myslenie??? Raz cca pred 7rokmi som si našla priatela a nejak som to chudnutie vtedy vypustila z hlavy a za rok som schudla 10kg.Co bolo už až moc.Ale musim povedat že som nemala žiadny pohyb a jedli sme stale a vela.Iba som to vypustila z hlavy a kila išli dolu ani neviem ako.Aj teraz to chcem zmenit v tej hlave ale nejde to.Poradte ako sa od toho odputat? dik
ano 5 - 6 krat denne to si dobre citala a citala si aj co treba jest?
poobede len zeleninu urcite nikde nepisu!
ja som z toho šalená, všade sa píše aby človek znížil príjem potravy inak neschudne, že má zjesť menšie porcie ale 5-6 krát denne a tu teraz píšete že málo jem??? nevládzem viac zjesť ale mám na silu viac zjesť inak neschudnem?!..trochu mi to nedáva logiku
jajka
v psychike to u teba nebude, máš strašne málo jedla, a preto nechudneš, aj keď nie som nejaký poradca, ale to by videl každý. keď máš taký pohyb a nedáš mu jedlo, tak telo ti to nebude páliť, lebo vie, že nedostane toho dosť za deň.
tak buď sa premôžeš a zješ o čosi viac, môžeš postupne, nie naraz, alebo sa budeš stále čudovať a váha ti zostane na tom istom
no tak mas pkne zcvknuty zaludok, len som velmi zvedava ked aj nahodou schudnes ako sa ti to podari pri tomto malo jedeni udrzat
ja som schudla 15 kg a jedla som pooodstatne ovela viacej ako ty a drzim si vahu rok
nejem žalostne málo, lebo niekedy sa až prejem, čiže to nie je pravda, a ak by som začala jesť normálne priberiem a nie schudnem....a z vyhladovania som neschudla, lebo ak mám znížený cukor v krvi nie je mi dobre, nehladujem jem pravidelne ale nie veľké porcie a vela zeleniny, cvičím a aj tak to nejde dole...a ak aj nezjem veľa tak je to preto lebo nevládzem už toľko zjesť ako kedysi..niekedy 2 krajce chleba na ranajky som zjedla v pohode a teraz ledva 1 zjem, lebo mám pocit totál nasýtenia..čiže v tom to nebude že jem málo.nebudem predsa do seba ládovať jedlo na silu keď už nemám hlad a idem mi brucho prasknúť
jes zaaaaaalostne malo, zacni normalne jest a schudnes bez problemov!
to co si schudla je podla mna len z vyhladovania
tak som začala pátrať v čom to bude.. metabolizmus mám rýchly ( máme to v rodine)alebo ešte stále jem veľa??(aj keď priateľ na mňa sem tam kričí ako jem málo) ale nejde to, čítala som že to môže byť psychika,že ak nenastavím na chudnutie tú tak telo neprepne na chudnutie..potom som sa dočítala o hypotalame...aj tem mám oki...treba veriť a tešiť sa z chudnutia a pozerať na seba v zrkadle pozitívne..tak ja netuším kde je chyba...už som za tie 3 týždne mohla mať o 2 kg menej min. a NIČ..už som si najprv myslela ze je váha pokazená ale nie je :D...dačo sa pokazilo u mňa
zacala som od januara mala som 74kg.. jem málo, na ranajky polkrajca chleba z dacim ..desiata ovocie. obed: na malom tanieriku co je doma nie mastné jedlá, olovrant: zelenina, večera: zelenina, alebo jogurt každy den behám 45 min..cvičím brušaky točim na točni a vela vody pijem a ostalo to na 69kg som z toho smutna, lebo sa fakt snažím a kontrolujem sladké nejem nemám ho rada a nejde to a tak veľmi chcem schudnúť