Predlzovanie vlasov

Samanthatha

a aký je, prosím, rozdiel ? ja mám teda redšie (ale nie nejak zúfalo) a chcela by som predľžiť tak o 10 cm

Vlassy

Inac ja sa cudujem ze tu kazda spomina bud clipinvlasy alebo nanicvlasy. Ja mam z loca hair a neviem si predstavit ze by som mala 100g vlasy. Darmo budete mat 70 cm ked su riedke a vyzera to neprirodzene ak mate ovela kratsie svoje vlasy. Ja mam 65 cm a maju 230 g a ledva ledva to vyzera v celku prirodzene s mojim. Su sice drahsie ale ked drzim jednotlive pasy tak nepresvitaju ale su huste.

casablanca

ja mám 73 cm z clipinhair a su božské! Tiež nemám špeciálnu kozmetiku, akurát kefu. Nosím ich každý deň a vobec mi nevadí, že ich musím nasadzovať, nikdy som nemala trvale predĺžené vlasy, ale toto mice riadne sadlo

Christine22

Ahoj @khyia na www.clipinhair.sk majú klipy prirodzených vlasov až do okolo 70 cm, dlhšie som nikde nevidela, ja mám síce 50 cm, ale čo sa kvality týka, táto značka top!

VanessaLiptak

@Lavera, ja sa o klipy starám, ako o vlastné vlasy, používam, kvalitnú, ale bežnú vlasovú kozmetiku a myslím, že to úplne stačí:))

VanessaLiptak

Ahojte, mne spolužiačka poradila clip in prírodné vlasy. Nikdy som nebola na príčesky a už vôbec nie na predlžovanie vlasov, ale tieto klipy ma tak bavia, že ich používam na každú menšiu oslavu či párty:))) Naozaj jednoduché nasadiť, ak sa mi podarí nájsť dodám fotku!