Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Predlzovanie vlasov

Medusa

Predlzovanie vlasov vlasy keratinom uz NIKDY VIAC !!!!!!!!!! Jemne vlasy neunesu vahu novych pripevnenych vlasov. Nad keratinovymi spojmi sa polamali, ostali len chumace vlasov a predlzene pramene odpadli. V miestach spojov mam len chumace zlomenych mojich vlasov.

ninu

ahoj ja som predlzovala kamaratke ma huste vlasy a odfarbene na blond z povodnych hnedych tak si vies predstavit ake su znicene, ja som jej preto pred samym predlzenim robila brazilsky keratin ktory vlasy vyzivy a su hebke a jemne potom sa aj lepsie predlzuje a nieje vidiet rozdiel, ak chces mi napis poslem ti jej fotky aby si mala predstavu ninuninu@azet.sk

adoree

Pre khyia

Mila khyia,

ak mas huste vlasy, urcite by som nedoporucovala pasiky. Takze bud keratin alebo bondy, cize trubicky. Doporucujem ale v prvom rade prist na konzulaciu tam, kde si chces dat vlasky predlzit, pretoze pri poskodenych vlasoch je to skor otazka ake vlasy dat na hlavu nez aku metodu. Musi sa zohladnit miera poskodenia vlasu, ci sa da nieco zostrihnut, vlasy urcite aj zregenerovat aby sa dostali do najlepsieho mozneho stavu a potom vybrat najvhodnejsie vlasy na predlzenie. Ak by si chcela poradit blizsie, kludne mi napis na studiokrasy@adoree.sk alebo mi mozes zavolat na 0905212047.
Prajem zatial pekny vecer, den.
Karin