ahojte,,potrebovala by som poradit..viem ze take temy tu uz boli storaz ale ja by som chcela nejaky konkretny prostriedok na urychlenie rastu vlasov.. ale taky ktory naozaj ucinkuje... pouzivam prhlavu ale chcela by som nieco viac :D :D dakujem
Dobry urychlovač rastu vlasov
Ahoj Denisams,ktorý to bol dixi? brezový? žihlavový? mám rada tie šampóny,sú úplne super ale mám ich tak na striedačku s inými,takže rast si prýliž neuvedomujem :o)
Naozaj az o 6 cm??? waw to je fakt dobre.. ja by som tiez chcela nieco na rats ale neviem co.... :( je toho vela ale tazko sa vybera :(
denisams: skutocneo 6 cm? to je teda pekny vykon len na dixi sampon,alebo si uzivala aj nieco ine?
ja odporucam hairbooster, v lekarni vitaminovy doplnok si myslim ze skor ti pomoze nieco zvnutra ako zvonka
tak mne zas pomohol praobycajny sampon dixy a tie vodicky ktomu brezove,,,behom mesiaca mi vyrastli vlasy aj o 6 cm co si myslim ze podali slusny vykon =D a este mi aj zhustli pekne tak skus to alebo v lekarni su vseliake sampony a ine veci...
tu si precitaj rady
mne pomohla henna.
dakujem za radu...ale neviem ci predlzovanie je ta najlepsia cesta..ja by som chcela nejaky pripravok..necakam ze mi vlasy porastu z dna na den,,ale snad par centimetrov urychlit by nebolo zle....