?????
Ma zena zhruba tyzden pred menstruaciou plodne dni?
Mám takúto otázku žienky mala som sex cca 2 týždne pred menštruáciou nechránený môžem dostať menzes aj,keď sa možno stalo,že som otehotnela?Alebo môže sa stať,že mi príde menštruácia,ktorá nebude zarátaná a môžem ostať tehu?
plodne dni mas 12 az 16 den cyklu (od zaciatku menstruacie).. vypocitat ich mozes napr s ovulacnou kalkulackou akootehotniet.com
nehovorim nech sa na nu spoliehaju, ale je to take zovseobecenie... jasne ze zavisi aj od toho kedy doslo k styku, lebo ako som uz pisala tie vase zubrienky vedia prezit :-D
sususu, na túto techniku nech sa žiadna žena nespolieha ...je to blbosť! a každá žena je iná ..otehotnieť môžu kedykolvek
Bilingsova metoda hovori ze tesne pre menstruaciou su neplodne dni, pocas menstruacie moze dojst k oplodneniu, pretoze spermie sa vedia uchovat aj 3 dni v posve a najplodnejsie obdobie je po menstruacii tak preto.... priemerna menstruacia je cca. 4 dni... tak ak k sexu pride priblizne druhy-treti den mozne oplodnenie tam je...
pirana, tak tolko nestresuj! tým si to len oddaluješ
Dobry den. Chcem sa opytat,lebo som uz naozaj totalne zufala...dookola pocitam... posledna menstruacia mi zacala 21.01.-26.01. skoncila, nechraneny pohl. styk som mala 13.02.-to mi vychadza, uz na neplodne dni- VSAK??? Menstruaciu mam nepravidelne cca kazdych 30dni.Uz som si spravila 3teh.testy a vsetky vysli negativne.No este stale som nedostala aj napriek tomu ze bolesti v podbrusku mam ako bezne stale pred.Mozem byt aj tak tehu? A testz som si robila GS mamatest 10,este nikdy ma tento test nesklamal. hmm??? Poradte mi pls
ak ste sa milovali tyzden pred menstuaciou a ma pravidelny 28 dnovy cyklus ma uz neplodne dni.
chlapce na to by som sa nepoliehal zena pocas celeho ciklu moze otehotiet dokonca aj pocas menstruacie
urob si test?si myslis ze my to mame ako vediet ci si v tom alebo nie?